Monday, December 31, 2012

Mage Gids - Best Mage Spec voor PvE

pve

Omdat Magiërs zijn schade dealers, kun je nogal wat schade gespecialiseerd op elke spell lijn. Echter, de Fire Mage spec kunt u om te gaan krankzinnige hoeveelheden enkel doel en AoE schade, waardoor het ideaal is voor PvE. Maar om elke druppel van de effectiviteit knijpen als een Fire Mage, moet een deel van de spreuken in het Vuur mogelijkheid boom worden weggelaten. Dus, in deze korte Mage gids Ik ga u vertellen welke talenten je op moet vertrekken vanuit het Vuur boom, en die je moet trainen van de Arcan boom.

Talenten om weg te laten uit de Fire Talent Tree

Hoewel de meeste bewoners van het Vuur talenten zijn PvE gericht, geconcentreerd in het stimuleren van uw Brandschade enkel doel en AoE spells en het verminderen van de mana kosten van uw spreuken, zijn er een paar talenten die niet al te behulpzaam voor PvE DPS. Deze zijn:

Blazing Speed. Dit verbetert uw beweging snelheid en verwijdert uw beweging negatieve effecten wanneer geraakt door melee of ranged aanvallen. Onnodig te zeggen, dit is een PvP talent, en het moet niet in je DPS Mage spec.

Cauterize. Deze effecten kunt u om terug te komen tot 40% van uw totale HP na wordt geraakt door een aanval die normaal zou hebben vermoord. Maar, zult u worden beschadigd voor 12% van uw leven voor uw volgende 6 seconden. Dit talent kan enigszins helpen uw genezers in een raid. Maar het is best om deze punten sparen voor iets anders. Dit is meer een PvP talent dan een voor PvE.

Gesmolten Shields. Dit talent verbetert uw Blazing Shields (een talent dat je niet moet hebben als een DPS Fire Mage in de eerste plaats) en vermindert ook uw Mage Ward betovering door 1 seconde. Het is vrij nutteloos voor PvE.

Talenten om de trein vanaf het Arcane Talent Tree

Het tweede deel van deze korte Mage lijst geeft de resterende punten, 6 om meer specifiek na training 35 punten in de Fire boom. Het beste is om deze 6 resterende punten te trainen in de eerste Arcane talenten. Deze talenten hebben een direct effect op uw DPS effectiviteit. De 2 die je moet kiezen, zijn:

Arcane Concentratie - verleent u een kans van 10% om geen mana consumeren op uw volgende spreuk, na het raken van een target met een spreuk. Het is een vrij handig talent voor PvE. Saving mana zal u toelaten om meer spreuken alvorens naar Evocation, en dus effectiever.

Netherwind Presence - een vrij eenvoudig talent, maar een PvE-georiënteerde degene die uw wereldwijde schade stijgt met 3%.

Ik hoop dat deze korte Mage gids is nuttig voor u.

No comments:

Post a Comment