Sunday, December 23, 2012

Leer de taal van Indian Rummy Om vakkundig te spelen!

frivole

We weten allemaal dat bijna elk gebied van het leven of het is de meest ernstige van beroepen of de meest frivole van activiteiten aanleiding geeft tot zijn eigen taal. Dit is een manier waarop mensen in het veld te communiceren op een gemakkelijke en gratis manier. Om in de diepten van dat gebied wordt het ook belangrijk dat nieuwkomers te beheersen de taal die wordt gebruikt in het betreffende gebied.

Rummy spellen zijn zo'n gebied dat grote bereik en populariteit hebben bereikt als gevolg van de verhuizing naar de web wereld. Net als elke andere plek waar sprake is gepassioneerd volgelingen, Rummy heeft ook zijn eigen taal. Als u deze taal begrijpen in zijn geheel, je niet alleen weten wat anderen zeggen, maar u kunt ook vakkundig af te spelen.

Hieronder zijn enkele van de termen die de Indische rummy online taal omvatten:

Leven: Als je praat van het leven in de Indiase rummy betekent de vorming van de natuurlijke sequentie. Dit is een essentieel onderdeel van het spel als het hebben van een natuurlijke run beslist of je bij andere sets en sequenties te formuleren, of u kunt de joker gebruiken of al je kaarten zijn deadwood kaarten. Dus de volgende keer dat je iemand hoort zeggen dat ze het leven in Rummy spellen hebben, betekent dit dat ze een natuurlijke run te hebben.

Scoot: Dit is vaak een term die gebruikt wordt wanneer de speler voelt dat zijn / haar kaarten zijn al te slecht en ze willen laten vallen. Deze manier zal u maken sommige punten, maar het kan niet zo hoog als wat je zou oplopen als je het spel gespeeld met kaarten en hopeloze verloren. De andere termen gebruikt worden zijn daling, stoppen enz.

Blind: Dit is wanneer een speler beslist om een ??kaart te verwijderen zonder te overwegen of het nuttig is om anderen niet. Going blind betekent niet dat u uw oog verloren, maar dat je alleen maar het nemen van een blinde stap in je spel.

Inzet: Dit is het bedrag dat u moet zetten om een ??punten spel te spelen. Dit wordt gewoonlijk berekend door vermenigvuldiging van het aantal punten dat de spelers hebben besloten met het maximaal aantal punten voor een spel. Dit bedrag dient te worden bijgedragen door de speler om deel te nemen in het spel.

Meld: Meldgebied of melding is niets anders dan het regelen van kaarten in sets of loopt volgens de regels van het spel. Je moet weten wat de aanvaardbare manier samensmelt kaarten binnen een bepaalde periode met name in het online spel waar dit meestal wordt beperkt door een bepaalde tijd.

Penalty: Dit kan meestal voor wanneer een speler verklaart een winnende hand, maar blijkt niet juist. In dergelijke gevallen kan de speler loopt maximaal aantal punten voor een spel, dat is 80.

Wild card: Dit is niets anders dan een andere naam voor joker kaarten. Deze zoals u weet worden gebruikt voor het vullen in een missende kaart in een reeks of set en in Indian rummy dragen geen punten. Echter het gebruik van wildcards of jokers is alleen mogelijk na de vorming van de natuurlijke rummy.

No comments:

Post a Comment