Monday, December 17, 2012

Verwachten veel van Call Of Duty Black Ops 2

black ops 2

Gamers uit elk deel van de wereld zal worden aftellen van de dagen tot de geweldig spel dat wordt Black Ops 2 wordt vrijgegeven. De hoeveelheid aandacht die een groot spel krijgt niet onopgemerkt, maar met betrekking tot Black Ops 2, is er nog meer dan normaal.

Het eerste spel of de spin-off was zo'n enorm succes dat het een golf van grote druk op zijn beurt op zijn tweede editie. Nu mensen verwachten dit nieuwe spel zo goed als de eerste natuurlijk. Er was wat nieuws op het internet, dat werd de andere week gelekt over verborgen paaseieren. Dit zijn pareltjes in het spel en kan worden gebruikt om echt cool bonus items zoals wapens en kaarten te ontgrendelen.

Zodra de openbaring was uitgebroken over de uitgelekte paasei beeldmateriaal, werd het bedrag van de YouTube-video's geupload over doorbraak verbazingwekkend. Nieuws sites werden het schrijven van artikelen op de spoiler in een alarmerend tempo en tegen het einde van de dag de hele world wide web wist ervan.

Dat is de kracht van dit spel en hoeveel rente is gewoon puur gekregen vanwege zijn naam. Ik moet mezelf zeggen, ik hield van de eerste toevoeging en kan niet wachten voor Black Ops 2 als ik helemaal eerlijk. De wapens in het nieuwe spel is zo goed dat het bijna zou duren de hele dag om op te noemen.

De hoeveelheid wapen keuze is zeer opmerkelijk en echt indrukwekkend om te zeggen dat de least.The kwaliteit van geweren is een deel van het vervolg dat drastisch is verbeterd, samen met de graphics heb iets beter ook.

De game-ontwikkelaars hadden eigenlijk een pauze van deze spin-off van de serie te concentreren op de andere spin-off. Modern Warfare 3 is de derde aflevering van de Modern Warfare spin off. Black Ops en MW maken deel uit van de Call of Duty-serie. Dus twee jaar later en we hebben eindelijk het tweede deel van COD Black Ops.

De shoot em up games hebben de neiging om heel goed te doen in het verkopen van kopieën van hun gerespecteerde titels als het er op aan komt. Er lijkt een enorme markt voor video games die inhoud vol actie en wapens hebben. De nieuwste versie van Call Of Duty (Black Ops 2) is op de 13e november 2012.

No comments:

Post a Comment