Tuesday, December 18, 2012

Guild Wars 2 Cross Beroep Combos voor Beginners

game guild

Guild Wars 2 is een unieke MMORPG game, ontwikkeld door ArenaNet en gepubliceerd door NCsoft. Sinds release van de game in 2005, is er sprake van een gestage toename van fanbase, websites en vooral anticipatie voor de volgende wedstrijd. Onnodig te zeggen, met de lancering van Guild Wars 2 gepland voor August 28, 2012 of 25 augustus 2012 voor de die-hard fans die pre-order de game. Guild Wars 2 is ingesteld op de gaming landschap te veranderen.

Het spel bestaat uit lessen, in dit geval aangeduid als 'Beroepen'. In Guild Wars 2, spelers bezitten de keuze van het kiezen van acht unieke beroepen: Elementalist, Ranger, Mesmer, Guardian, Warrior, Thief, Necromancer en Engineer. Wat maakt dit spel vooral uniek maakt is zijn systeem van Cross Beroep Combinaties. In een realistisch gevoel, kunnen spelers een team vormen en ontketenen golven van aanvallen te verdoven de vijand of plaats buffs op bondgenoten.

Dergelijke voorbeelden van cross beroep combo's te zien tussen een Elementalist klasse en een Warrior, per zeggen. De Elementalist werpt ijs op de grond en de Warrior, op cue stampt de bevroren aarde. Deze samenwerking geeft vorst pantser op bondgenoten. Andere coöperatieve combo's de Elementalist en Warrior beroepen kunnen bereiken is het leveren van brandende schade aan de vijand. Dit werkt door het Elementalist casting Lava Receptie op de vijanden. De Warrior kan springen in de strijd en stampen de aarde. Het bereikte effect is het verlenen van extra schade aan de vijand op de top van hun huidige verzengende staat.

Tussen offensieve vaardigheden, zijn er ook combinaties die subsidie ??spelers buffs genezing. Neem het voorbeeld van een Ranger en Thief beroepen. Vaardigheden van deze twee beroepen, Healing lente en Unload subsidies een een oppervlakte van effect genezing voor een van de bondgenoten, die het aanvallen van de Thief's doel. Met dat gezegd, wordt dit beschouwd als een van de beste manieren om te genezen als een groep is moeilijk te bestrijden monster te verslaan over een lange periode van tijd.

Met behulp van een beroep, kunnen spelers blijven roepen nieuwe spreuken of buffs maximale schade in de strijd te verhogen. De meeste van de vaardigheden spelers zullen struikelen over zal zijn offensief vaardigheden die zal ofwel stun de vijand of voeg crit schade. Maar net zo belangrijk als beledigend vaardigheden zijn, het is altijd goed om combo's die kunnen genezen bondgenoten snel goed hebben.

Er zijn meer dan talloze mogelijkheden spelers kunnen bereiken en met Guild Wars 2, de mogelijkheden van struikelen over nieuwe spreuken is slechts het topje van de ijsberg.

No comments:

Post a Comment