Wednesday, December 19, 2012

Speel Mass Effect 3 - Ultimate Gaming

intelligentie

Als het gaat om video games, is er veel concurrentie in de actie en RPG gedeelte. Echter, er zijn een aantal die louter een beschrijving te boven, met inbegrip van Mass Effect 3. Het spel mengt genre en is ontwikkeld door BioWare en werd geduwd op alle grote consoles in de thuismarkt. Oorspronkelijk aangekondigd in eind 2010, de game kwam uit in het begin van 2012, en is vermeld aan het einde van de trilogie. Het spel is snel bewegende en heeft een groot deel van de elementen uit een verscheidenheid van verschillende speelstijlen om een ??grote actiefilm die beschikt over precies wat gamers willen in een single player en multiplayer inspanning te creëren. Tot op heden heeft het goed verkocht en is zelfs genomineerd voor diverse awards.

Degenen die hebben gespeeld de vorige games waren vooral blij met deze nieuwe ontwikkeling, omdat de keuzes die ze gemaakt in de eerdere games kunnen worden meegedragen in dit derde spel, waardoor het spel te hebben meer dan duizend variabele verhaal punten die een nieuwe stijl van kan maken gameplay voor elke gamer. Natuurlijk is de game verschuift naar het voordeel van de veranderingen, maar als een speler wil een nieuwe start, kunnen ze verder te gaan met een nieuw spel en een level omhoog.

Er zijn verschillende stijlen van gameplay, maar meestal gamers gaan op de story mode om het verhaal dat is gemaakt in de eerste 2 games voort te zetten. Het spel houdt een derde persoon perspectief in de strijd, en is bewust gehouden op die manier te zorgen voor een bredere commerciële balans voor nieuwe gamers. De computer intelligentie is ook vernieuwd om het spel veel moeilijker om te spelen dan de meeste andere spellen. Het is geschreven dat dit spel is de moeilijkste van de 3 in de trilogie.

Het spel heeft verkocht bijna 2 miljoen exemplaren tot op heden, en wordt voortdurend geprezen om zijn mix van actie gameplay, RPG-elementen, en nog veel meer. De verhaallijn wordt geprezen en de bioscoop stijl cut-scenes zorgt voor een film gevoel. Met meer dan een uur van de full motion graphics en cut-scenes, dit spel is echt een van de beter ontwikkelde games in termen van verhaal.

In eerste instantie werden de uitgangen van het spel niet goed ontvangen, maar na een aantal wijzigingen zijn aangebracht, de online kritiek verstomd. Een release van een Extended Cut werd aangekondigd en het bedrijf veranderde veel van de dingen die gamers het meest vocale over.

Mass Effect 3 werd uitgebracht op alle consoles en pc genereren veel positieve buzz met betrekking tot de graphics, gameplay, en elementaire updates die veel gamers te schrijven over de manier waarop de serie is een van de beste in de recente geschiedenis hebben. Gamers die een meer wilde in de diepte multiplayer-ervaring, ontving het met dit spel, en velen namen hun games online vormen grote teams en zelfs wedstrijden over de hele wereld. Het is nog steeds een van de meest gespeelde games online, grotendeels het gevolg van de mix van actie, RPG, en nog veel meer elementen die kunnen worden benut in de multiplayer.

No comments:

Post a Comment