Wednesday, December 19, 2012

Skylanders Giants Thumpack, een van de langverwachte nieuwe cijfers

lightcore

Skylanders Thumpback is een van de nieuwe Giant personages uit de immens populaire Skylanders Giants video game. Vorig jaar, Skylanders: Spyro's Adventure werd een van de meest populaire video-games voor kinderen, het succesvol combineren van een video-spel met echte wereld speelgoed. Dit jaar is de follow-up, Skylanders Giants lijkt te hebben genomen van de Skylanders-franchise naar een nieuw niveau!

Skylanders Giants werkelijke Giant Skylanders ingevoerd voor de eerste keer. Deze speeltjes zijn ongeveer twee keer de grootte van normale cijfers. De Giants hebben ook LightCore technologie, deze zorgt ervoor dat ze aan het licht bij plaatsing op of in de buurt van de Portal of Power (de Portal of Power is de interface die links het speelgoed met de video game). Er zijn acht Giant Skylanders met al, een voor elk van de 8 Skylanders elementen. Deze elementen zijn Air, Leven, Undead, Magic, Aarde, Water, Vuur en Tech.

Tot nu toe hebben slechts 5 van de Giants is vrijgegeven. Dit zijn Tree Rex (een Life-type), Swarm (een Air-type), Hot Head (een Fire-type), Bouncer (een Tech Type) en Crusher (een aarde-type). De 3 resterende karakters zijn Ninjini (een magische type), Eye-Brawl (een Undead type) en Thumpback (een Water Type).

Thumpback heeft in vele van de Skylanders Giants commercials, en als gevolg daarvan is vele fans zijn wanhopig om te weten wanneer dit cijfer zal worden vrijgegeven. Activision, meestal vrij Skylanders cijfers in een aantal golven. Tot nu toe twee golven van Skylanders zijn vrijgelaten, maar we hebben geen idee wanneer de volgende komt in de winkels of online. Thumpback is een onderscheidend karakter, met een walvis achtige uitstraling. Hij draagt ??een soort anker aan een ketting, als zijn wapen. Ik denk dat wanneer zij op de Portal of Power zal hij gloeien met een blauw licht. Behorend tot het element water, zal Thumpback gebruik maken van de kracht van het water om vijanden te verslaan helpen. Video's bekijken van Thumpback spel te spelen, kunt u gemakkelijk zien hoe zijn Giant brute kracht nuttig zou zijn in het spel, omdat hij in staat is op te tillen en gooien stenen, maar ook met zijn enorme anker sjorren.

De achterkant verhaal Thumpback is dat hij gebruikt om een ??piraat op een schip genaamd de Pirate Tide zijn. Nochtans, werd zijn belangrijkste liefde vissen in plaats van piraterij. Terwijl het proberen om een ??ongrijpbare schepsel, de Leviathan Cloud Krab vangen, hij verloor zijn evenwicht en werd overboord verloren. Thumpback kreeg toen het zijn een piraat, en voegde zich bij de Skylanders.

No comments:

Post a Comment