Tuesday, December 25, 2012

World of Warcraft Monk Leveling Guide

Om efficiënt niveau van de World of Warcraft Monk betekent een goed karakter planning en gebruik te maken van effectieve strategieën vanaf het allereerste begin. Als het aankomt op nivellering naar boven toe in MMORPG's, de race naar de top is alles over het kennen van de juiste klasse-specifieke strategieën in aanvulling op het kennen van de meer algemene tactiek. Zo zouden twee Monk tekens nivellering op hetzelfde nivellering zone vinden verschil in de snelheid die ze verzamelen in de nivellering experience punten gebaseerd op andere factoren dan de monsters die daar spawnen. Voor een, snuisterijen en objecten met haast bonussen zijn een enorme hulp als het gaat om sneller afwerking monsters en het verdienen van experience points langs de weg.

Hoewel items en snuisterijen kan een enorme snelheidsboost te geven, zorg ervoor dat de gebruikte items eigenlijk te bieden stapelen effecten. Anders zou het worden verspild investering. Met name voor de Monk-klasse, met de enchant BOA klok is nuttig voor het egaliseren, gezien de stealth bonus (verhoogde wendbaarheid plus meer kans op het ontwijken van aanvallen). Hetzelfde geldt voor de rollen van betoveren klok die een hogere nauwkeurigheid en een verhoogde kans op het omgaan kritieke schade zorgt. Dan zijn er laarzen. Ga niet zonder de rollen van betoveren laarzen voor een hogere snelheid en behendigheid. Wat betreft wapens, gebruik maken van twee agility-based betoveren wapens om zo veel als een extra van 15 agility punten te verdienen.

Wanneer we kijken naar verbruiksartikelen voor nivellering naar boven toe, de absolute no-no is er aan een grind zonder rantsoenen. Maak gebruik van voedsel zoals suikerriet stengel, warp hamburger, gelukskoekjes en gegrilde inktvis. Voeg dat met elixers en drankjes, in het bijzonder snelheid drankjes en behendigheid elixers zou de monnik de broodnodige boost voor snelheid-leveling geven.

Naast specifieke nivellering strategieën voor de Monk-klasse, te weten welke monsters te nemen van en te verzamelen in waterpasstelpunten op het juiste nivellering zones gaat een lange weg. Allereerst kunnen sterven al te vaak schadelijk voor nivellering snel. Hoewel, het lijkt alsof je op hoger niveau mobs resulteert in meer experience points verdiend, de kans op overlijden te vaak langs de weg is, soms te grote alternatieve kosten te slikken. Terwijl op zekere nivellering zones, moet u de kerker uitdagingen te voltooien. De kans is groot dat een goede hoeveelheid punten kunnen verdiend worden, samen met de mogelijkheid van het verkrijgen zeldzame items en apparatuur voor de extra nivellering boost in de lange termijn. Al met al snel een level omhoog de WoW Monk klasse in Pandaria vereist een goede combinatie van strategieën, het gebruik van de juiste wapens en gebruik te maken van drankjes, om te weten welke menigte en nivellering zone op te nemen bij elke stap van de weg.

No comments:

Post a Comment