Wednesday, December 19, 2012

Halo 4 Tips - Drie Wapens, dat geeft je een zegevierende Conclusie

assault rifle

Heb je gemist Master Chief? Voor de bevolking van Halo fans die er ooit aan gedacht dat hij voorgoed weg, denk dan nog eens - hij is terug in actie in Halo 4! Net als de vorige afleveringen, Halo 4 biedt interessante mogelijkheden voor enthousiaste first-person shooting fanatici die er zijn.

Hoewel de terugkeer van Master Chief is een van de overvloed aan verrassingen uit het spel, het is pas echt een teeny deel van de hele taart van plezier. Maar langs de grotere gaming komt meer intense uitdagingen - en dus het verslaan van de hele onderneming misschien niet zo makkelijk als je denkt.

Goed nieuws, hoewel, we zullen discussiëren over de meest nuttige Halo 4 tips die u kunt gebruiken. Wetende dat het vergrendelen en laden van is wat het spel over het algemeen draait, zal de volgende inhoud praten over de drie meest bruikbare wapens te krijgen met tot de hogere regeren als speler.

MA5DICWS Assault Rifle

Halo 4 is gemaakt op een manier waar iedere gun - bij gebruik in combinatie met briljante strategie - kan toestaan ??dat een speler om te winnen in vrijwel alle mogelijke uitdagingen die leidt naar een zegevierende conclusie.

Het is echter niet te vragen dat er echt zijn wapens die werken beter dan andere, afhankelijk van de context - wat betekent dat u moet de juiste balans te vinden. Om deze nota, de MA5DICWS is de meest efficiënte assault rifle voor midden tot korte afstand gevechten. Dit zou het beste werken voor u als u een melee-type speler die af en toe geeft de afstand op te geven aantal vervelende pistool schoten omhoog.

In vergelijking met andere geweren, deze heeft meer schadelijke factoren en met een paar schoten of zelfs maar een recht door het hoofd, kan brengen in een bepaald doel - een minder geschoolde DMR of BR gebruiker.

De Spartaanse Laser

Of je nu in een multiplayer modus op Halo 4 of in een campagne, hoe dan ook, zal de Spartaanse Laser zeker doden voor zover het behagen van de hele menigte gaat. Met de mogelijkheid om een ??doel te slaan om zo ver als een mijl, kan deze laser-shooting wapen omlaag brengen van de voertuigen van uw vijanden met geen zweet helemaal.

Door middel van dit wapen, zou het bijna onmogelijk zijn voor je andere spelers om nog een beetje dichter bij je. De enige kans voor die mogelijk zijn wanneer de laser moet betalen voor een goed 3 seconden. Daarna kunt u op energie glanzend barrage eens te meer. Lang verhaal kort, deze optie is ideaal voor lange afstand spelers.

De Sticky Detonator

Herinnert u zich nog de kleine pistool Master Chief pakte in de eerste E3 video over Halo 4? Het was eigenlijk een geavanceerd wapen genaamd de Sticky Detonator, dat is een midden tot korte afstand soort granaatwerper.

Als je eenmaal brand een granaat van te maken, een enkele klik zal de trekker over te halen voor de ontsteking die massale areal vernietiging veroorzaakt. Neem wat tijd in het beoefenen van het, hoewel, want er zal een korte vertraging zijn voordat de granaat ontploft eigenlijk na het activeren it up. Niettemin zal de beheersing van het zeker maken het spel een fluitje van een cent voor je terwijl het blijkt als een knokkel sandwich op het einde van je tegenstander.

Terwijl de uitdaging kan een heel leuk zijn, het zien van uw vijanden voorbij de drempels van storingen is nog mooier. Door rekening houdend met de drie-wapen op basis van bovenstaande tips voorzien, zult u zeker in staat zijn om te genieten in een winnende spree in Halo 4 elke keer dat je speelt het op.

No comments:

Post a Comment