Thursday, December 20, 2012

Be A Better Driver Met Online Car Games

bewustzijn

Sommigen zullen misschien zeggen dat online gaming is gewoon een verspilling van tijd, maar er is een groeiende hoeveelheid bewijs dat suggereert dat het spelen van games daadwerkelijk kan real-world vaardigheden te verbeteren. Immers, simulatoren jaren gebruikt om piloten en machinisten te helpen. Kan auto spelletjes en fiets spelletjes je echt helpen een betere driver?

De populairste motor club in de Verenigde Staten denkt van wel. Drivers van vijftig jaar of ouder komen in aanmerking voor korting van een lid van een softwarepakket dat in wezen is een video game. Het programma is ontworpen om oudere bestuurders trainen met oefeningen ontworpen om motorische vaardigheden, bewustzijn en reactietijd te verbeteren. Sinds brain fitness, visie en andere vaardigheden van cruciaal belang voor rijden over het algemeen met de leeftijd afneemt, is er een goede reden voor oudere mensen om dergelijke spelletjes te gebruiken om hun vaardigheden te scherpen.

Andere bedrijven experimenteren met soortgelijke programma's voor tieners gewoon leren om te rijden te helpen. Verbeterde bewustzijn en snellere besluitvorming zijn slechts een paar van de voordelen die bewezen hebben als gevolg van gaming. Software wordt zelfs gebruikt om jonge mensen te helpen met cognitieve problemen en psychische aandoeningen.

Universitaire studies hebben aangetoond dat elektronische spelletjes kunnen helpen kinderen ontwikkelen motorische vaardigheden. Een andere studie van de effecten van videospellen verkend chirurgen die gebruik maken van kleine gereedschappen en kleine incisies. Degenen die speelde meer gedemonstreerd meer precisie en controle. Aan de andere kant van de scalpel zijn videospellen aangetoond dat stress te verminderen en zelfs te elimineren de perceptie van pijn bij medische patiënten. Een andere recente studie suggereert dat het spelen kan het gezichtsvermogen te verbeteren door meer dan vijftig procent.

Dus, kan auto spelletjes maken je een betere coureur? Kan fiets spelletjes je een betere rijder? De uitspraak lijkt positief te zijn. Terwijl een virtuele wereld kan niet in de plaats echt achter het stuur ervaring, het oefenen op een computer heeft bepaalde voordelen die te vertalen naar de echte wereld.

Fiets spelletjes kan net zo doeltreffend zijn als die die functie auto's. Immers, dezelfde vaardigheden vereist: snelle reflexen, scherp bewustzijn, scherpe ogen en zelfs het oplossen van problemen. Wat je ook de wijze van vervoer de voorkeur, kan uw rijgedrag profiteren van een aantal spel. U kunt genieten van snelle actie en uren plezier, vertrouwen dat u meer dan "gewoon spelen", zoals het ontwikkelen van uw vaardigheden om een ??echte auto te navigeren doen.

Er zijn honderden fiets spelletjes en auto spelletjes die er zijn, variërend van ouderwetse arcade games op consoles, mobiele apparaten en computers. In plaats van kwartalen vallen in een machine of breng uw volgende salaris op dure gaming hardware en software, vindt u een aantal geweldige spellen om te spelen voor gratis online. Waarom wachten? Kruip achter het stuur nu meteen!

No comments:

Post a Comment