Monday, December 17, 2012

Great Tips voor FIFA 13

goede doel

FIFA 13 is uit voor iets meer dan drie weken en nu al mensen zijn op zoek op het internet voor tips en hints om het spel. Het nieuwe spel is harder dan elke andere FIFA-game tot nu toe. De introductie van de nieuwe eerste touch control heeft spelers van de franchise nog meer gefrustreerd dan in de afgelopen jaren gingen voorbij.

Enkele van de tips die we dienen te worden met betrekking tot het gaan in dit artikel zal bestaan ??uit de volgende.

Hoe naar het doel scoringskansen Het maken van de meeste uit te stellen stukken die op je weg komen De career mode en alles wat je moet weten hoe te verdedigen als een kampioen gamer De algemene kennis die je nodig hebt om te weten te creëren

Dus het maken van echt goede doel scoringskansen lijkt te zijn de meest gestelde vraag over het internet. Het is redelijk eenvoudig, in het feit dat het eerste ding dat je moet doen is kijken naar de computer te spelen voor een paar spelletjes. Door het kijken naar en het toezicht op de computer, kunt u zien hoe ze erin slagen om door verdediging en de tegenstander teams strak weer vier ontgrendelen.

Een andere goede tip over FIFA 13 voor scoren doelen is om de bal rond een goede 10 keer voordat de moordenaar laatste pass. Door dit te doen, wordt u steeds een aantal broodnodige dynamiek in de opbouw. Dit is absoluut cruciaal voor het nieuwe spel als het momentum leidt tot doelen in het einde.

Wanneer u verdien je een set pice allemaal of het nu een hoek of een vrije trap in uw voordeel, moet u de meeste van de kansen te benutten. Eens in de zoveel tijd proberen verwarrend het team je speelt tegen door het doen van de korte hoek. Dit is onverwacht als je dit een keer per spel en vangt de oppositie off guard. Met vrije trappen moet u de inkomende grensoverschrijdende post hebben tot doel de achterkant post, aangezien de meeste kansen worden omgezet op die manier.

In de verbazingwekkende carrière mode kan je eigenlijk vragen geld van uw clubs voorzitters eenmaal per transferperiode. Tijdens de transferperiode klikt u gewoon op verzoek geld en dan zorg ervoor dat u op een andere manier aan de clubs eisen vindt u de zak te krijgen aan het einde van het seizoen. De andere leuke tip over career mode is om lening signeersessies te krijgen voor een heel seizoen.

Deze lening signeersessies zal niet kost de aarde en zal alleen kost je met je clubs loon budget. U kunt verkopen een van je beste spelers, en krijgt drie of vier kwaliteit signeersessies als hij de vervanger. Dit kan gedaan worden met een aantal spelers in uw team om uw bod voor een promotiecampagne te versterken.

De verdediging op de FIFA 13 is niet zo moeilijk dit jaar, maar in het geval iemand worstelt met haar, we hebben twee geweldige tips om u te helpen met het. De eerste tip is wanneer krijg je weer het bezit van de bal, zorg ervoor dat u geen enkel risico en onmiddellijk duidelijk de bal.

Als uw problemen met het herwinnen van het bezit van de bal, probeer dan houdt de knop bevatten om heel dicht bij de speler met de bal en laat hem niet uit het oog. Dit is verbazingwekkend effectief in de verdediging en wint weer de bal vaker dan het mislukt.

Ten slotte is de laatste tip is om te proberen en te spelen de beste spelers online als je ooit de kans krijgen om. De kans op het winnen is erg klein als deze jongens zijn professionals en spelen het spel elke dag. Echter, als u registreert de wedstrijd die je gespeeld hebt tegen hen, dan zul je veel leren van de ervaringen en krijgen een aantal fantastische kennis.

No comments:

Post a Comment