Saturday, December 22, 2012

Kom meer te weten over je persoonlijkheid door te spelen Rummy Games

aard

Ze zeggen dat je bent wat je denkt. Dit is zowel een vrij complex en simplistische definitie van het definiëren van een persoon. We gaan nog onzichtbare facetten van je persoonlijkheid te verkennen door het analyseren van hoe je over het spelen van online games. Door online games bedoelen we die games die zijn vaardigheid op basis zoals rummy, in plaats van games van louter toeval.

Wat doet de manier waarop je games speelt zeggen over je persoonlijkheid? Hier willen we duidelijk maken dat we op zoek zijn naar de diepten van uw werkelijke of verborgen persoonlijkheid in plaats van de voor de hand liggende eigenschappen die zichtbaar zijn voor iedereen te onderzoeken. Een van de methoden die veel onthult is je spel persona. Het is nu vastgesteld dat het spelen van skill-based games, zoals Indian Rummy Online kan u helpen omgaan met stress, verbetering van het geheugen, verbeteren het denken vaardigheden en het verbeteren van multitasking vaardigheden, nu zullen we gebruik maken van de manier waarop je speelt dit spel om je ware persoonlijkheid te onthullen.

Er zijn een aantal gemeenschappelijke strategieën die rummy spelers vast te stellen om te spelen en we zullen proberen om uw persoonlijkheid te analyseren op basis van deze typische strategieën.

Gaan voor brak: Vaak zult u merken dat een normaal volgzaam persoon zal een nogal agressieve kant van hun persoonlijkheid te onthullen tijdens het spelen rummy. U kunt worden verrast op de aard van de avontuurlijke en agressieve persoonlijkheid een schijnbaar volgzaam persoon kan krijgen tijdens het spelen. Hieruit blijkt dat deze persoon in zijn / haar eigen rustige manier is zeer agressief.

Voorzichtigheid is het parool: Sommige mensen benaderen de Rummy spel met alle voorzichtigheid dat je een bom die je gaat onschadelijk te tonen. Deze mensen kunnen lijken risiconemers op het gezicht van de dingen, maar dit voorzichtig aspect van hun persoonlijkheid kunnen worden onthuld tijdens de speelsessie. Deze mensen kunnen verliezen heel weinig als het gaat om enig aspect van hun leven als gevolg van deze eigenschap.

Aanhoudende is je tweede naam: Soms is een persoon die zeer lichtvoetig en bijna oneerbiedig lijkt in de meeste facetten van het leven kan een zeer persistente streep te onthullen. Het is deze vasthoudendheid die ervoor zorgt dat het verbeteren van hun spel en komen met betere strategieën om te winnen. Deze kwaliteit kan u helpen bereiken vele moeilijke doelen

Speel om te winnen en dat anderen niet garanderen: Dit gedeelte behandelt deze mensen die niet alleen voor zorgen dat ze winnen, maar in de tussentijd ervoor te zorgen dat anderen niet. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste maar de slimste om rummy of enig ander aspect van je leven te spelen. Dit vereist bewustzijn, behendigheid en agressie. Je zou verbaasd zijn om een ??aantal van de mildste personen onthullen dit soort persoonlijkheid tijdens een spel te zien.

Zoals u kunt zien uw spel persoonlijkheid lijkt misschien anders dan dat van de persoonlijkheid die u kiest om te laten zien in de voorkant van iedereen. Maar een beetje zelfanalyse zal onthullen dat je ware persoonlijkheid is wat je openbaren terwijl u geniet van uw vrije tijd activiteiten, zoals het spelen van Indische Rummy Online. Dit soort van zelf-analyse kan een sturende rol in het maken van belangrijke beslissingen in het leven.

No comments:

Post a Comment