Sunday, December 30, 2012

L.A. Noire 2 - Fans reikhalzend uit naar dit vervolg

lapd detective

De vraag die veel fanatieke gamers vragen is of er ooit zal zijn een LA Noire 2. Immers, LA Noire was een groot succes vorig jaar, hebben verkocht meer dan 5 miljoen games tot nu toe. Deze misdaad thriller ingesteld in 1947 Los Angeles in geslaagd om een ??groot deel van de aandacht (en het marktaandeel) te grijpen vanwege de unieke inhoud. Als een zaak van de feiten, werd dit spel nog te zien op het Tribeca Film Festival al snel na de lancering vanwege de hoge productie waarden die het gebruikt.

Een Australisch bedrijf Team, Bondi onder leiding van zeer getalenteerde Brendan McNamara, heeft dit misdaadthriller (helaas, het bedrijf bestaat niet meer). Het had een unieke sfeer dankzij de visuele stijl die hulde brengt aan de gangster films gemaakt in de film noir stijl van de jaren 1940 en een deel van de jaren '50. In feite zijn veel spelers zelfs de voorkeur om dit spel te spelen in zwart-wit. De 1940's muziek gebruikt als achtergrond score geeft ook het spel een gevoel van authenticiteit.

Mensen die spelen dit spel te krijgen om op de persona van een Los Angeles Police Department (LAPD) detective genaamd Cole Phelps die op te lossen een aantal intrigerende gevallen. Er is een hoop speurwerk te doen doen, met inbegrip van het bezoeken van plaatsen delict en ondervragende verdachten. Spelers krijgen om zich onder te dompelen in een wereld van morele dubbelzinnigheid waar glamour, rijkdom zijn onmogelijk te worden gescheiden van ondeugd en corruptie.

De originele video game kreeg veel van zijn realisme dankzij het gebruik van MotionScan technologie die 32 camera's gebruikt om de acteurs gezichtsuitdrukkingen vast te leggen vanuit elke hoek. In feite is deze technologie is cruciaal voor het succes van het spel, omdat het in staat stelt de speler aan op de gedachten en intenties van mensen te peilen alleen maar door te kijken naar hun uitingen. Aangenomen wordt dat de makers van LA Noire 2 zal deze technologie uitgebreid tot totale-lichaamsbeweging vast te leggen.

De uitgever, Rockstar Games, heeft nog geen plannen met betrekking tot deze immens populaire video game nog niet. Het is een feit dat veel populaire video-games sequels die wel heel goed net als hun voorgangers hebben. Echter, Rockstar houdt haar plannen stevig onder wraps voor het heden. Toch zijn er veel mensen reikhalzend naar. Als Rockstar waren om dit spel te lanceren dan zouden ze zeker een andere winnaar op hun handen.

Die harde gamers reikhalzend uit naar de lancering van LA Noire 2, het vervolg op een zeer populaire misdaad thriller video game. De uitgever, zou Rockstar Games zeker graag nog een bestseller te hebben.

No comments:

Post a Comment