Saturday, December 22, 2012

How To Tune Up Your Rummy spel vaardigheden om te winnen

weet dat

We weten allemaal dat het winnen bij rummy vaardigheid om te winnen neemt en we hebben ook op de lijst van de vaardigheden die nodig zijn om het spel te winnen. De vaardigheden die nodig zijn om rummy spelen zijn vrij eenvoudig en eenmaal ontwikkeld, kunnen deze vaardigheden worden gebruikt in veel praktische situaties. In deze paragraaf richten we ons over hoe u kunt de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn om rummy en het afstemmen van uw vaardigheden als je eenmaal hebt ontwikkeld te spelen.

Hoe kunt u de vaardigheden ontwikkelen om Rummy spelen?

Dit deel van de oefening is vrij eenvoudig. Iedereen weet dat het beoefenen van iets maakt je goed in. Gewoon beginnen te spelen gratis Rummy spellen om vaardigheden te ontwikkelen. Het eerste ding dat u zult zien dat als je blijft spelen meer en meer is dat er vele speelstijlen. De eerste stap in de ontwikkeling van een reeks vaardigheden is het herkennen van uw stijl van spelen. Als je eenmaal hebt gedaan dat je kunt kijken naar de stijlen andere spelers vast te stellen om het spel te spelen.

De volgende logische stap in dit streven zou zijn om te beslissen welke zijn de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om te spelen als je per stijl en te winnen. Dit kan ook te maken met uw kernkwaliteiten. Bijvoorbeeld, als je beschikt over een goed geheugen vaardigheden, dan is uw spel aanpak kan een waakzaam is. Je zou kunnen bouwen op uw observatievermogen om gebruik te maken en onderbouwen uw uitstekend geheugen en werken aan een winnende strategie.

Op dezelfde manier, als je in wezen een avontuurlijke type persoon, dan is uw spel zou weerspiegelen dat. In dat geval moet je werken aan je risk-reward strategie. Je moet elk risico neem je tijdens het spelen Rummy met de beloning die u verwacht te evalueren.

Er zijn geen absolute waarheden in uw stijl van spelen, in feite veel mensen een gemengde stijl vast te stellen of zelfs stijlen veranderen in het midden van het spel op basis van de inzet die ze spelen voor of zelfs de stemming ze zich bevinden Bovendien mag u zelfs komen om een ??aantal vaardigheden die je wist niet dat je bezat in de loop van een speelsessie te herkennen.

Als uw rummy spelen vaardigheden te ontwikkelen, zult u ook profiteren van de voordelen van deze vaardigheden in andere aspecten van je leven en het kan ook werken in de andere manier rond. Dat is uw dagelijks gebruik vaardigheden kan helpen uw spel.

Tuning van de Indiase rummy spelen vaardigheden:

1. Embrace flexibiliteit: Dit is een van de sleutels tot een goed spel en je moet ervoor zorgen dat u een flexibele mind set hebben als het gaat om uw Indiase Rummy Online sessie

2. Verminder reactietijd: Het spel wordt altijd getimed wanneer je online speelt en dit maakt het noodzakelijk dat je leert om te evalueren en binnen een beperkte tijd te reageren. Dit is een vaardigheid die je kunt oefenen en ontwikkelen in praktische dag-tot-dag zaken.

3. Beter te evalueren risico's: altijd benaderen het spel met een open geest, niet laten emoties of gevoel menigte uw gezond verstand. Als je het gevoel dat een bepaald risico niet is de moeite waard, je bent beter af het verlaten van het spel.

4. Sta open voor nieuwe mogelijkheden: De sleutel tot steeds een deskundige 13 kaarten rummy speler is om uit te proberen zoveel mogelijk nieuwe varianten van het spel mogelijk te maken. Op deze manier kunt hebben gespeeld de basis versie en de meer ingewikkelde en uitdagende mogelijkheden.

5. Probeer en spelen met een aantal uiteenlopende spelers: Dit is een natuurlijke gebeurtenis wanneer je online speelt, je weet niet veel over je tegenstander en dit maakt het spel uitdagender.

No comments:

Post a Comment