Wednesday, December 19, 2012

De FIFA 13 Career Mode Is Better

wayne rooney

Lang geleden, in september 2012, de release van EA Sports FIFA 13 leidde tot opwinding in de hele voetbalwereld. Elk jaar het spel verkoopt een ton exemplaren wereldwijd en de laatste in de franchise ook niet teleur. Een kenmerk dat nauw wordt gekeken naar de career mode en wat er aan toegevoegd is voor dit jaar termijn.

De beroemde career mode is een groot punt van discussie met fans van de serie in de afgelopen jaren. Er was dus veel te verwachten op deze wijze voor de nieuwe FIFA 13 game.

De game-ontwikkelaars (EA) gebruikt deze feedback verstandig en in een gloednieuwe functie genaamd de wedstrijddag functie. Deze kwaliteit Daarnaast zou eigenlijk revolutionair om niet alleen de FIFA games, maar voetbalwedstrijden in het algemeen.

De basis van de wedstrijddag functie zijn dat het de gegevens van het echte leven prestaties van spelers en vervolgens te implementeren die informatie in het spel. Dus als Wayne Rooney was echt goed spelen voor Manchester United, dan is zijn scherm zou goed in de FIFA 13 spel.

Weer een fantastische functie die werd in de FIFA 13 career mode was de graphics worden drastisch verbeterd. Nu het realisme zet in het spel is ongeëvenaard met een adembenemend detail. De spelers gezichten werden ook verbeterd met EA eigenlijk met behulp van speciale software om de spelers gezichten met de fijnste details te vangen.

Nu meer spelers op het spel eigenlijk zagen eruit alsof ze in het echte leven met het dichtst bij realisme mogelijk te maken. De Tottenham Hotspurs voetbalclub werd de officiële partners van de FIFA 13. Dus ze hadden hun hele teams foto's genomen, zodat alle spelers leek zo echt als ze konden.

De eerste touch control-functie is een nieuwe toevoeging aan de career mode die verbazingwekkende resultaten heeft gehad. Veel fans hebben klagen over de nieuwe functie, die was moeilijk om te wennen aan het begin. Na een beetje oefening en een paar spelletjes later werden gamers op de sociale site Twitter te zeggen hoe de eerste aanraking was een goede zet na alles.

Meer club voetbalstadions werden toegevoegd aan het spel, met inbegrip van Newcastle United St James Park stadion. Veel Britse gamers wilden deze arena toegevoegd aan FIFA 13 en hun wens werd vervuld toen het uiteindelijk werd toegevoegd aan het afgewerkte spel. Het algemeen is de career mode is zeer goed ingericht en heeft een geweldige vernieuwing voor FIFA 13 dit jaar.

No comments:

Post a Comment