Sunday, December 30, 2012

Diablo III Wizard Leveling Build

magic weapon

De wizard is een van de nieuwste klasse toevoegingen aan de Diablo game serie, samen met de medicijnman, monnik, en demon hunter. Het vervangt in wezen de tovenares die bestond in Diablo II.

Nivellering een wizard kan zeer tijdrovend zijn als je niet goed voor te bereiden of gebruik de juiste combinatie van vaardigheden. Hier zijn enkele van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk een level terwijl het spelen van een wizard in Diablo III.

Ten eerste, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je doet alles wat je redelijkerwijs kunt om de beste uitrusting op je karakter voor het egaliseren te krijgen. Dit betekent niet dat je nodig hebt om te zoeken naar de legendarische versnelling, maar het betekent wel dat je moet het veilinghuis controleren om de beste stukken die je kunt veroorloven als je een level te krijgen. Het hebben van goede versnelling betekent dat je meer schade doen en hebben meer vitaliteit, dit is belangrijk en zal de snelheid waarmee je kunt een level. Andere opties voor het krijgen van spullen zijn het controleren van de leveranciers in de stad en het gebruik van smeden af ??te stemmen (u kunt een vriend ook met smeden dat voor u doen) maken.

Zorg er ook voor dat je een robijn geplaatst in het stopcontact in uw roer te hebben. Een robijn in uw helm zal de hoeveelheid ervaring je krijgt tijdens het levelen en drastisch verminderen uw nivellering tijd.

Tot slot, voor uw aanhanger, moet u een Tempelier kiezen, zodat hij kan genezen. Dit zal u voorzien van de beste blijven over-heid, die je nodig hebt om het te maken door middel van de normale tot Nightmare, verder door de hel en in Inferno.

Tijdens het afspelen van de wizard heb ik ontwikkelde een build die is speciaal ontworpen voor het egaliseren. Het omvat het gebruik van de volgende vaardigheden: Magic Missiles, Arcane Orb, Frost Nova, Golf van Force, Vertrouwd, en Magic Weapon.

Voor passieve vaardigheden deze build maakt gebruik van glas Cannon, Astral Aanwezigheid, en Power Hungry.

Vergeet niet dat u niet al deze vaardigheden rechts af de vleermuis te krijgen, dus je zult moeten om alle slim over en integreren met de vaardigheden die je op dit moment tot je alle vaardigheden die beschikbaar zijn om perfect overeen met de op te bouwen.

Als u zich afvraagt ??wat te verwachten bij het egaliseren van een wizard, in termen van het al dan niet het zal langzamer niveau dan andere klassen, ik kan enig inzicht verschaffen omdat ik heb gespeeld alle klassen in het spel. Als je de tijd neemt om versnelling te krijgen, socket uw roer, de templar kiezen als je volgeling, gebruik dan deze op te bouwen, en doe je best om te voorkomen dat ladingen van melee schade zul je merken dat je een level zo snel als of sneller dan de andere klassen in het spel.

No comments:

Post a Comment