Wednesday, December 19, 2012

De AI Avatar Transfer naar Augmented Reality kan zo Subtiel We Will niet Let op de snelle veranderingen

mail alert

Het lijkt deze dagen dat veel mensen hebben hun virtuele wereld vervagen met de echte wereld. Als u twijfelen aan wat ik zeg, waarom dan niet in de rij staan ??op de luchthaven, de DMV, of zelfs bij Starbucks en gewoon tellen hoeveel mensen er op hun smartphones of persoonlijke tech apparaten drukke sms hun vrienden, de controle van andere sociale netwerken, of het lezen van nieuws online. Ik kan me voorstellen met het aantal mensen bezig online deze dagen, kunt u gemakkelijk te snijden in de lijn en niemand zou het wijzer. Ze zijn te verstrikt in hun multitasking wereld, een die niet eens bestaat, alleen online in enen en nullen.

Dit is natuurlijk brengt me bij het onderwerp wil ik graag met u bespreken vandaag. Uiteindelijk zal je plaatsvervangend leven in de virtuele wereld door middel van een avatar, een met kunstmatige intelligentie, een die zelfs kan voorspellen uw volgende stap voordat je zelfs denken, en je vragen of dat is iets wat je zou willen. Dat is al gebeurt is het niet? Misschien heb je een van die apps op uw smartphone toestel dat aansluiten op een GPS-apparaat, en het weet waar je bent, en als je op doorreis bent uw favoriete winkel. Heb je gemerkt dat ze beginnen om u coupons en aanbiedingen als je voorbij gaan?

Je wist niet eens dat je een Starbucks nog wilde, maar u bent langs een Starbucks, en je krijgt een SMS-bericht, of een e-mail alert dat ze een deal hebben op pompoen spice lattes voor 30% korting, dus natuurlijk dat klinkt goed voor u, zodat u uw route bijstellen, en trek naar de parkeerplaats. Begin je te zien hoe de vage realiteit tussen virtuele en echte wereld optreedt?

Uiteindelijk zul je in staat zijn om te winkelen voor kleding, en uw avatar zal proberen ze op, en je kunt kijken in die nieuwe discussies starten online om te zien hoe ze eruit zien op je.

De digitale afbeelding wordt weergegeven op uw tablet-computer, en uw avatar zal uw exacte metingen, en de inventaris van de virtuele winkel, zullen sommige pakhuis in de buurt van een FED EX-hub of een UPS terminal controleren om te zien of het op voorraad is . U drukt op een een klik op de knop, en het zal er voor 10 uur de volgende ochtend. Dat is geweldig, maar dit is gewoon een manier waarop je kunstmatig intelligente avatar zal beginnen om de kloof tussen de echte wereld en een augmented reality te overbruggen.

Het aantal aanvragen voor dit soort dingen zal toenemen, maar ze zullen subtiele veranderingen, en je kan niet eens beseffen hoe snel dingen daadwerkelijk veranderen in de manier waarop je je leven. Overweeg als je wil dat je een flink aantal uren te besteden aan sociale netwerken, maar vijf of zes jaar geleden, dat ze niet eens bestaan. Stel je voor hoe het eruit zal zien in vijf jaar, of vijf jaar na die, of vijf jaar weer?

Begint u mijn punt hier te zien, heb je waarschijnlijk niet eens merken de veranderingen die al hebben plaatsgevonden, niet om de subtiele veranderingen die gebeuren in real-time te noemen. Kunt u overwegen dit alles en erover nadenken.

No comments:

Post a Comment