Sunday, December 16, 2012

5 dingen die je moet doen voordat je een Video Game

belasting

Het kopen van een spel is als anticiperen op een pasgeboren kind, het voorbereiden van een plaats voor het nieuwe lid van de familie. Voor veel gamers kopen van een nieuwe game is een grote deal als je bedenkt de kosten. Dus, wat zijn spelers verwacht dat zij doen voordat ze zich buiten het spel ze willen wanhopig te krijgen? Hier zijn een paar tips die u kunt gebruiken:

Sparen

Het is een no brainer als het gaat om sparen voor het spel dat je wilt. Sommige spellen kost maar liefst $ 59,99 en het branden van $ 60 (plus belasting) in een keer kan een flinke gat in uw portemonnee te branden. Als je een slimme spaarder kunt u het volgende doen: als je eenmaal weet de geschatte release datum van het spel, zet $ 10 per maand in uw spaargeld. $ 10 per maand voor 6 maanden is gelijk aan een gemakkelijke $ 60 zonder zorgen. U hoeft niet hun toevlucht nemen tot verhongering om het spel te krijgen, alles wat je nodig hebt om op te slaan is weg kleine hoeveelheden.

Het maken van Ruimte

Als je een spel verzamelaar dan gooien weg oude games is uit den boze. Echter, als ze zijn games nooit je speelt bij allen en verliezen zijn charisma, dan is het tijd om het te laten gaan. Gamers hebben de neiging om games door de jaren heen, die kunnen verstoppen de kamer te verzamelen. Dus, om plaats te maken voor nieuwe games, de ideale oplossing is om de spellen te verkopen aan een flinke winst te maken. eBay is een van de voorgestelde keuzes; games die je niet meer genieten van kan worden genoten door anderen. Plus, de voordelen zijn dat u meer geld in uw zak te krijgen! Werf verkoop en rommelmarkten zijn andere voorbeelden waar je kunt een aantal goede geld te verdienen. Mensen zijn bereid om dubbele betalen voor een moeilijk te spel te vinden en met een zeldzame spel in je collectie, dan kunt u ervoor zorgen dat uw portemonnee zal toegeven met gemakkelijk verdiende geld!

Genoeg Fondsen

Zorg ervoor dat je genoeg geld voor de aankoop van het gewenste spel. Het laatste wat je wilt is om kort op geld dan is de collector's editie die u bekeek binnenkort van iemand anders. Het toepassen van de strategie nummer een (zoals eerder vermeld) zal u toestaan ??om uw spel te krijgen. U kunt ook kijken naar het op deze manier, als bij toeval in deze tijd u een dieet, dan kunt u bezuinigen op het eten van de kosten (vooral junk food), dan de overgebleven geld over om je spel te besparen. Op deze manier heb je genoeg geld om te gebruiken, plus je zult in grote vorm!

Het kiezen van Uw Spel

Tijdens de piek van de game release seizoen, gamers zijn strijd om het kopen van twee of drie wedstrijden in een keer, echter, kan deze uitgeven uitgaven invloed hebben op uw geld. Wanneer meerdere hit titels zijn coming out, welke titel die u het meest wilt. Kijk voor de titel die u hebt gewacht na het lezen van en het onderzoeken van over de titel. Zorg absoluut zeker dat dit de titel voor u, veel gamers hebben ervaren dit dilemma en kocht een spel dat ze dachten dat zou goed zijn als in werkelijkheid, het is een flop. Bij het kopen van games, lees de recensies om te zien of andere spelers genieten van het spel. Kijk voor gewezen op de game kwaliteiten en dan kun je de aankoop te doen, zonder spijt.

Tijdsindeling te komen

Voordat je het spel, zorg ervoor dat je genoeg tijd om het te compenseren voor andere taken. Laat het spel niet spelen gedurende 6 uur aan een stuk, zonder iets anders te doen, het is ongezond voor je. Een obsessieve streak van gaming kan invloed hebben op school, persoonlijke relaties en nog veel meer. De slimme ding om te doen is om zorgvuldig te verdelen de tijd balanceren van uw tijd. Het laatste wat je wilt is voor je spel te confisqueren door torenhoge, ouderlijke autoriteiten.

Dit zijn de top 5 tips ik kan bieden van gamer tot gamer. Gebruik ze verstandig als je interessant in het kopen van iets wat je wilt! Hoe meer je gebruik maken van deze technieken, hoe meer games je kunt op de lange termijn te verzamelen zonder uitputting van uw portemonnee!

No comments:

Post a Comment