Thursday, December 20, 2012

Top 10 Wii U Spelletjes

flo rida

De Nintendo Wii U is onlangs uitgebracht en ik heb preview alle Wii U games en hier zijn de top 10 Wii U games die ik zou aanraden in alfabetische volgorde.

Assassin's Creed III, dit is ingesteld tegen de achtergrond van de Amerikaanse Revolutie in de late 18e eeuw, Assassin's Creed III introduceert een nieuwe held, Ratohnhaké: ton, van de Native American en Engels erfgoed. Overnemen van de naam Connor, wordt hij de nieuwe stem voor gerechtigheid in de oude oorlog tussen de Assassins en de Tempeliers.

Batman-Arkham City: je naar de stad Gotham zoeken met een aantal van de meest gevaarlijke criminelen, waaronder Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr Freeze en anderen, met dit spel je echt ervaren hoe het voelt om The Dark Knight te leveren rechtvaardigheid in de straten van Gotham City.

Call of Duty: Black Ops Zombies II beschikt over drie verschillende manieren om de zombie apocalyps te overleven. Stel in het jaar 2025 de wapens en steden zijn futuristisch. Dit is spel is voor Ouder spelers alleen, de Wii U een grote selectie van shooting games, maar dit is het meest van jullie hebben gewacht.

Onrecht Goden onder ons lijkt te zijn zo leuk, je naar je superheld, Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, Nightwing, Cyborg en anderen te spelen. Gelegen in een wereld waar de lijnen tussen goed en kwaad, je zult ervaren helden en schurken die betrokken zijn bij veel verschillende gevechten op een zeer grote schaal.

Nintendo hebben zo veel goede dance spellen, dus ik ben er zeker van de Just Dance 4 heeft de beste muziek met meer dan 40 tracks uit een groot aantal topartiesten, populaire genres en warm billboard nummers als "Good Feeling" van Flo Rida en "Moves Like Jagger "door Maroon 5 ft Christina Aguilera. Tevens voorzien van legendarische artiesten als Barry White en The B-52's voor het hele gezin op te staan ??en bewegen.

Mario Bros U is het symbool van Nintendo gaming en Mario, Luigi, Padden, Yoshi, Mills, Browser, Browser Jr, Koopalings en Boom-Boom verkennen het Mushroom Kingdom. Dan komen later in 2013 Super Mario Galaxy-Tam Project.

Nintendo Land is een zeer speciale plek voor uw kinderen om te spelen en plezier te hebben, er zijn 12 zeer populaire pretparken voor hen om te spelen in Mario Chase, Donkey Kong, The Legend of Zelda: Battle Quest, Pikmin Adventure, Ninja Castle, Balloon Trip Breeze alleen maar om een ??aantal van de meer populaire te noemen.

Dan hebben we Pikmin 3 hebben, dit is geweldig op de Wii U HD-console, word je een kleurrijke Pikmin mier en neem het op de wereld vanuit een heel nieuw prospectus. U kunt ook een rood, geel, blauw, roze Pikmin of de laatste om de krachten te bundelen is Rock Pikmin die een aantal nieuwe functies moet zijn.

Your Shape: Fitness Evolved 2013 is de beste Wii U fitness-games met 125 verschillende trainingen en 215 bewegingen, waardoor u een enorme scala aan activiteiten om uit te kiezen. Het beste van alles, Your Shape: Fitness Evolved 2013 kan een persoonlijk fitness-programma duurt tot vier weken aangepast aan uw huidige conditie en voorkeuren.

Tot slot de 10e wedstrijd om het te maken in de top 10 is Zombi U, iedereen die een goede actie spel geniet dit is pretty cool op de Wii U, te zien in Londen de ziekte geteisterde stad is overgenomen door Zombie en het is jouw taak om zich te ontdoen van de zombies en terug te keren Londen naar zijn normale bestaan.

No comments:

Post a Comment