Sunday, December 30, 2012

Mists of Pandaria Pet Battle Categorie�n en vaardigheden

ion cannon

Wanneer "Mists of Pandaria" of MoP de planken later raakt dit jaar zullen we in staat zijn om uit de eerste hand te zien wat de nieuwe Pet Battle System is alles over. Echter, in de tussentijd, zou het niet goed zijn om te weten wat zal worden tegen? Wel weten we dat zijn schattige kleine Strategische ijdelheid huisdieren, ook wel bekend als huisdieren of metgezellen omdat ze meestal worden gelabeld. Wat voor vaardigheden doen deze huisdieren hebben? Wat we weten nu toe hebben we geleerd van de beta release.

Voor zover we hebben gezien tot nu toe lijken er tien verschillende categorieën of soorten metgezel huisdieren. Sommige kennen we, zoals Flying, Elemental, Werktuigbouwkunde, Humanoid, Critter, Beast, Animal en sommige waren niet erg vertrouwd zijn met, zoals Undead, Water, Dragon en Mythische. Laten we nu eens breken deze af en welke vaardigheden we op dit moment kennen:

Vliegen: Alles wat die variëren vliegt van ballonnen om de Rustburg Gull, vliegen metgezellen zijn bijzonder efficiënt tegen MMM metgezellen en zwakker tegen water en dragon huisdieren. Bekend vaardigheden behoren Dust Devil (die waarschijnlijk ontkent LOS voor spreuken), destructieve aanvallen zoals Aerial Ram (dit slecht voor uw huisdier ook), windvlaag, met een blik Blow, en Dive-bom. Talon Strike en Eagle Eye betrekking hebben op kritische hits.

Elemental: Deze huisdieren bleven ongrijpbaar tijdens beta.

Mechanisch: Deze harde kern huisdieren zijn bedoeld om extra schade te doen aan humanoïde huisdieren. Ze bleek ook een vervelende arsenaal aan bevoegdheden die Ion Cannon, Bolt Shock en Beam Cannon omvatten hebben. Andere vaardigheden zijn een self-buff die bekend staat als Slopen die lijkt te zijn een korte termijn schade buff en een dubbele aanval genaamd de Drill Punch. Een andere aanval die lijkt op een AoE stun heet Sonic Boom.

Humanoid: Geen gegevens over deze, maar wonder, wat gebeurde er met de Argent Squire?

Critters: Critters zijn zeer nauw verwant aan Beasts, maar lijken te zijn een meer "beleefd" equivalenten van hen. Ze hebben ook veel meer schade aan, hoewel we hebben Humanoid huisdieren. Critters gebruik maken van een mengsel van defensieve met heimelijke macht. Het bootst een Rogue's Stealth en Ambush mogelijkheden en combineer het in Prowl. Zij hebben aanvallen genoemd Stampede en Tackle haasten, is een andere unieke vaardigheid genaamd Bedrog die in staat is op beschadiging van zijn tegenstanders buffs - niet hun debuffs.

Beasts: Deze metgezellen zijn sterker dan hun tegenhangers Critter en ze gebruiken melee. Dit betekent ook dat ze zijn een beetje overklast door varieerde tegenstanders. Zoals je misschien hebt geraden, worden hun vaardigheden vechten bevoegdheden, maar ze hebben ook een heeeeel klein beetje van Rogue ook. Slash en Chomp zijn gewoon normale aanvallen. Om stun een tegenstander van een afstand die ze gebruiken Rushing Charge en Leap. Ze kunnen zelfs vergiftigen met Poison Fang en maakt gebruik van Roar voor een AoE debuff.

Dier: Drie elementaire aanvallen die lijken te veel van hetzelfde te doen zijn Thrash, Claw en Peck. Deze categorie lijkt zeer zwak worden ontworpen en zal zeer waarschijnlijk worden ingeklapt tot een andere categorie (waarschijnlijk Beast) tegen de tijd dat Mists aankomt.

Undead: Hoewel we zouden hebben willen dat er een van deze metgezellen, we echter niet. Wat zou perfect zijn geweest is de kleine Macabre Marionet die je krijgt op de Dag van de Doden festival dat Blizzard weigert om ons te laten houden.

Water: Water huisdieren zullen de toegevoegde vaardigheid van het zijn een combinatie van melee en genezer te hebben. Hun helende krachten zijn te zuiveren en te genezen, dat is een AoE (gaan we onze metgezellen groeperen langs de lijn?) Genaamd Rejuvenating regen. Hun melee vaardigheden omvatten dingen zoals Surge, Snap en Pinch, en ze hebben zelfs een spreuk genaamd Acid Rain, dat is een AoE.

Dragon: Nou, we weten allemaal dat draken worden verondersteld vuur ademen, dus het is een zekere weddenschap dat deze metgezellen te doen, en dat doen ze. Ze kunnen veel zelfs, zoals Flamethrower, Flamespurt, Dragon's Breath, Pyroclasm en Scorched Earth. Ze hebben zelfs een koele fysieke hit die wordt genoemd de Staart Sweep die twee keer kan gaan zo veel schade afhankelijk van de omstandigheden.

Mythische: Dit omvat mystieke en magische. Wat we kregen was erg weinig informatie, maar ze op zijn minst wat lijkt te zijn een punt genaamd Mystic Poeder, maar weinig anders bekend is over hen. Misschien wel een tovenaar (warlock) type metgezel?

Wanneer het gevecht begint tussen twee metgezellen, het scherm zoomt in op de kleine man en je krijgt een Combat UI net als je met al je mechaniek in World of Warcraft. Als huisdieren niet zijn in de strijd, dan kunt u trek de informatie scherm wat je vertelt welke vaardigheden je huidige huisdier heeft, en een lijst van alle beschikbare huisdieren. Het is grijs als je nog niet over het huisdier waardoor dit een waardevolle lijst voor verzamelaars. Als een metgezel beschikbaar is, het is op die lijst en wordt grijs weergegeven. Dat is te cool.

Deze nieuwe Pet Battle System brengt honderden en honderden uren van vermaak voor spelers en nog meer om de fanatieke verzamelaars die er zijn. Er zijn ongeveer 100 wilde metgezellen die moeten worden gejaagd voor, en dan moet je trekken uit een van uw getrainde huisdieren en in de strijd gaan met haar. Als je succesvol bent en win, kunt u krijgen een nieuwe metgezel. U krijgt dat metgezel op dat niveau met zijn capaciteiten intact, voor u klaar om lief te hebben, te koesteren en te helpen uitgroeien tot een succesvolle kleine arena meester zijn.

No comments:

Post a Comment