Monday, December 24, 2012

Wat is de toekomst van Flash Games?

streamen

De Adobe Flash-technologie heeft opgedaan een slechte reputatie in de afgelopen jaren. Terwijl Flash was instrumenteel in de ontwikkeling van rijke, interactieve websites, is het langzaam vervangen door meer moderne technologieën. Met ondersteuning voor Flash ontbreekt op vele mobiele apparaten, en Adobe de aankondiging vorig jaar dat zij de technologie voor mobiele apparaten met pensioen gaan, velen waren bereid om het doodvonnis voor Flash ondertekenen. Maar zelfs met de evolutie van de nieuwe technologieën zoals HTML5, Flash blijft een cruciaal onderdeel van het World Wide Web.

De Flash-technologie werd gelanceerd in 1996 en de proliferatie van online Flash games begon vrijwel onmiddellijk. In tegenstelling tot traditionele video games, deze vereist geen download of installatie. Zolang de Flash-speler al is geïnstalleerd, kunnen gebruikers brand-up van een spel en meteen beginnen met spelen. Dit zijn meestal casual games die kunnen worden afgespeeld in een keer, in plaats van lange en ingewikkelde games die uren spelen vereisen. Zelfs vandaag de dag, web surfers graag Flash spelletjes te spelen als ze een paar minuten gratis.

Natuurlijk is Flash niet beperkt tot gaming. Zijn vermogen om hoge kwaliteit geanimeerde content te streamen via het internet heeft ervoor gezorgd dat een top keuze voor adverteerders ook. Veel webontwikkelaars gebruiken om interactiviteit en animatie toe te voegen aan hun sites. Toch kan gaming wel de meest populaire gebruik. Er zijn waarschijnlijk duizenden gratis online Flash spelletjes die vandaag beschikbaar zijn.

Heeft Flash nog een toekomst? Ondanks de beperkte ondersteuning voor mobiel, is het nog steeds een hoofdbestanddeel van desktop surfen op het web. Mannen en vrouwen gelijk, van alle leeftijden en leefstijlen, spelen Flash games op een regelmatige basis. Ze vereisen geen lange downloads of ingewikkelde installaties. Ze zijn meestal gratis, dus er is geen zorgen te maken over piraterij, kopieerbeveiliging, of dure software aankopen. Omdat games die kunnen worden afgespeeld in een korte tijd, ze zijn perfect voor vrije tijd en vereisen niet de mate van betrokkenheid die meer ingewikkelde spellen te eisen.

Hoewel HTML5 kan doen veel van dezelfde dingen, de wereld is vol van ontwikkelaars, ontwerpers, kunstenaars en programmeurs die zijn Flash met behulp van meer dan tien jaar. Het is onwaarschijnlijk dat ze allemaal hun platform keuze verlaten voor een nieuwe. Flash kan niet voor altijd rond te zijn, maar het gaat niet weg anytime soon. Online Flash games zijn een enorme markt en websites die dergelijke entertainment voorzien blijven woekeren. Zolang er nog steeds mensen zijn die willen Flash games te spelen, is het waarschijnlijk dat anderen zullen de behoefte te vullen door het ontwikkelen van nieuwe en betere games.

2 comments: