Thursday, December 20, 2012

De Cool New Technology van Lightcore Skylanders Giants

lightcore

Het vervolg op de zeer succesvolle Skylanders: Spyro's Adventure, heet Skylanders Giants. Een van de grote nieuwe features van deze video game is de introductie van Lightcore cijfers. De Skylanders franchise heeft met succes gekoppeld echte wereld speelgoed om een ??video game. Wanneer een Skylanders karakter wordt geplaatst op het portaal van de Macht, wordt het teken direct vervoerd naar de magische wereld van Skylands. De Portal of Power wordt verkocht met de Skylanders video game, en is de interface die de cijfers verbindt met het spel.

Hoewel er enkele kleine verschillen tussen de Portal of Power in Skylanders: Spyro's Adventure en Skylanders Giants, ze in wezen werken op dezelfde manier. Als een persoon al heeft een originele Portal of Power uit de eerste game, kunnen ze gebruiken in de Giants spel. De Portal brandt wanneer het wordt gebruikt, en kan ook van kleur veranderen.

De Lightcore technologie geïntroduceerd in de Giants spel wordt gevonden binnen het speelgoed zelf. Wanneer een cijfer wordt geplaatst op of in de buurt van de Portal of Power, de figuur branden. 'Toy's voor Bob', de Acitivison studio die ontwikkeld Skylanders Giants deed veel moeite om de kleuren van het licht gekozen voor elk personage precies goed te krijgen.

Welke Skylanders Tekens hebben de Lightcore Feature?

Alle Giant Skylanders hebben Lightcore technologie. Er zijn acht werkelijke Giant tekens in de video game, een voor elk van de acht Skylanders elementen (lucht, water, leven, Undead, Magic, Tech, Aarde en Vuur). Vijf van deze reuzen zijn al vrijgegeven. Tree Rex, de Life Giant heeft een energiestraal blaster die brandt groen, en zijn ogen blauw oplichten. Crusher, de Aarde Giant heeft schouder spikes groen branden en zijn ogen blauw oplichten. Bouncer, een Tech Giant heeft een groot tandwiel op zijn borst dat gloeit oranje en zijn ogen gloeien wit. Swarm, een Air Giant, heeft stingers die gloed geel en ogen die gloeien wit. Hot Head, een Fire Giant heeft een vlam op zijn hoofd dat rood oplicht. De andere Giants zijn nog niet bekend. Dit zijn Ninjini (Magic Giant), Eye-Brawl (Undead Giant) en Thumpback (Water Giant).

Daarnaast zijn er ook acht normaal formaat Skylanders dat Lightcore technologie. Elk van deze karakters heeft een normale versie en een Lightcore versie. Eruptor, een vuur type, heeft een open mond die rood oplicht wanneer hij wordt geplaatst op het portaal. Prism Break, een Aarde-type, heeft grote kristallen stralen die gloed groen. Drobot heeft een klein oranje lampje op zijn rug. De andere vijf Lightcore figuren zijn nog niet bekend. Dit zijn Hex (Undead type), Pop Fizz (Magic-type), Jet-Vac (Air-type), Chill (Water-type) en Shroom Boom (Life-type).

No comments:

Post a Comment