Monday, December 24, 2012

Inzicht in Diablo III Artisan klassen

de hel

In dit artikel zal ik me concentreren op het bieden voor u een korte uitleg van de 3 ambachtelijke klassen in de derde aflevering van Diablo!

De fantastische wereld van Diablo is een spannende toch is het een diepe, sterk donker en natuurlijk vreselijk gevaarlijk. Binnen deze wereld, zal je wapens zeker hoogstwaarschijnlijk een aantal van uw beste en naaste vrienden! De juiste keuze van wapens in Diablo is belangrijker dan ooit tevoren! Maak de juiste keuze en kunt u een kans om de wereld te redden ... maar verkeerd kiezen en je kan eventueel letterlijk sterven een tragische dood duizenden mijlen onder de grond. Dat is natuurlijk, misschien niet ideaal!

Om die reden, dappere gamer, als het je enige ware aspiratie om volledig te verslaan en vernietigen de legers van de hel in Diablo dan niet alleen heeft u de juiste wapens om het werk te doen, maar je zult ook eisen ambachtslieden die gemakkelijk kan herstellen en het herstel van je wapens. In het rijk van de Diablo deze ambachtslieden heten Artisans.

Je bent in staat om de hulp van 3 verschillende Artisans werven, Juwelier, Smid en Mystic. Hier is een eenvoudige gids over elk en gewoon wat ze kunnen om u te helpen doen in uw zoektocht.

Haedrig Eamon The Blacksmith

Als het aankomt op het gebied van metaal en warmte, Haedrig is een meester op zijn zachtst en levert uitzonderlijke werk zeggen als het gaat om het smeden van allerlei gereedschappen, helmen, riemen, harnassen, schilden en een heel ander assortiment van producten .

Zijn vaardigheden daar niet eindigen echter als niet alleen heeft hij te smeden van de tools, maar de ambachtelijke Haedrig is eveneens zeer deskundig in de reparatie van uw uitgerust producten. Heb een paar stukken in uw voorraad, dat een beetje liefdevolle verzorging nodig? Haedrig kan ze allemaal terug te brengen tot hun volle taaiheid echter weten dit, perfectie werk als dit komt op een prijs en een lastige klus zal vragen om nog meer goud!

Hebzuchtige Shen de juwelier

Als u op zoek bent naar een absolute meester van GemCraft dan niet verder te kijken dan terughoudend in hun Shen. Hij is een totaal professioneel, verstaat zijn vak opvallend goed en kan gemakkelijk te bereiken een aantal fantastische resultaten, zelfs bij het gebruik van lage kwaliteit edelstenen. Hebzuchtige zal leveren voor u toonaangevende kwaliteit broek, helmen, riemen en bewakers met uitzonderlijke ets van sockets.

Noodzaak van een beetje iets speciaals voor uw apparatuur? Hebzuchtig heeft de mogelijkheid om de kracht van edelstenen te gebruiken om elk type apparaat in je inventaris ten goede komen. Dat is niet alles maar als je misschien vaak wilt verwijderen edelstenen en Shen is je ideale man om als het gaat om deze eis ook!

Myriam Jahzia The Mystic

Door haar sterk geavanceerde talenten als een mysticus, kan Myriam in de toekomst kijken en effectieve magie van toepassing zijn op een product. Die talenten zijn echter gewoon het topje van de ijsberg als het gaat om het begrijpen van de volledige reikwijdte van haar bevoegdheden.

Niet alleen verwoestende in de aanval, kan ze bovendien worden afhankelijk als laatste lijn van verdediging.

Uw items zijn zelfs niet wat ze lijken onder invloed van Myriam de Mystic. Van spreuken op items die vervolgens je levenskracht vernieuwt naar betoverende uw gereedschap of armor wat leidt tot nuttige winsten van kracht, snelheid en dat flat out spel breken noodzaak van oorlog ... macht!

Net als de andere twee Artisans we al gegaan tot nu toe, zijn deze attributen en talenten niet alle Mystic te bieden heeft!

Myriam is in staat om u te helpen met de items in je inventory en ook de wapens die je uit te rusten. Op het gebied van haar met de mogelijkheid om de toekomst te voorspellen, mag Myriam niet altijd spell it out en adviseren u 100% van wat er komen gaat. Toch wanhoop niet en rekening houden met deze een verspilde vermogen als haar opmerkelijke bevoegdheden op dit gebied zal zeker u te helpen bij het beoordelen van wat de meest bruikbare tools zijn voor uw toekomstige veroveringen en oorlogen.

In mijn ogen, als je echt wilt het opscheppen van een Diablo dominator, Myriam de Mystic bereiken is misschien wel de belangrijkste vakman wie u moet regelmatig in te checken voor ondersteuning, hulp en advies.

Dus nu weet je een beetje meer over de Artisans in Diablo en hoe ze rollen! Maar dat is gewoon het begin! Er is zo veel meer te bestuderen en te begrijpen, zoals Wie zijn de volgelingen in Diablo plus nog veel meer spel geheimen! Veel geluk het redden van de wereld!

Seth is een gaming liefhebber die houdt van om te winnen!

No comments:

Post a Comment