Sunday, December 23, 2012

Train je hersenen met Actie Games en Spellen Vechten

fighting game

Misschien heb je gehoord dat het spelen van videogames zullen je hersenen rotten of leiden tot andere negatieve gevolgen. Zittend in de voorkant van het scherm voor uren per dag kan weg te blijven van andere positieve activiteiten, de mentale stimulatie van spel te spelen heeft bewezen voordelen. Actie spelletjes, kan fighting games en andere fast-paced avonturen daadwerkelijk helpen je hersenen.

Studies hebben aangetoond dat het spelen van actie games kunnen scherpte van het zicht, nauwkeurigheid, alertheid en reactietijd te verbeteren. Een studie toonde aan dat gamers gemaakt accurate beslissingen 25% sneller dan degenen die niet spelen. Vreemd genoeg hebben de bestrijding van games en shooters aangetoond meer positieve effecten dan strategie based games. De snelle actie biedt een hoog niveau van stimulatie dat houdt de hersenen actief en betrokken. De mogelijkheid om op een taak concentreren bij de hand terwijl het negeren van afleiding wordt versterkt door het spelen van dit soort games.

Het is al lang bekend dat puzzels en spelletjes zijn goed voor veroudering individuen, met de voordelen van het verbeteren van mentale fitheid en vermindering van de cognitieve achteruitgang van de ouderdom. In tegenstelling tot de publieke opinie, onderzoek suggereert dat video-actie games kan effectiever zijn dan de ouderwetse kruiswoordpuzzel of kaartspel. Misschien is het tijd om opa en oma meten met elkaar in een fighting game!

Gamers zullen blij zijn om te horen dat deze effecten te verhogen met het bedrag van gaming. Dat wil zeggen, hoe meer tijd je besteedt het spelen van videospellen, des te meer van deze voordelen u zult zien. Natuurlijk, is het toch belangrijk om op te treden met mate. Te veel tijd in de virtuele wereld kan resulteren in het verwaarlozen van dingen zoals werk, school, familie of lichamelijke activiteit.

Dus, heb je nodig om honderden dollars laten vallen op dure gameconsoles of computer software? Dit is zeker een optie. Echter, zoals het oude gezegde gaat, soms de beste dingen zijn gratis. Gamers hebben tegenwoordig meer opties dan ooit tevoren, en velen van hen zullen niet kost je een cent. Van apps op uw mobiele telefoon met sociale netwerken en browser gebaseerd Flash, HTML5 of JavaScript spellen, zijn er tal van gratis opties.

Vergeet niet, de meeste voordelen van de hersenen stimuleren gaming te realiseren, wil je kiezen voor snel avontuur en vechtspelen meespelen. Nu online games zijn geavanceerd genoeg voor de traditionele console, arcade en PC-software spelletjes rivaal, het is gemakkelijk te vinden websites waarmee je speelt direct vanuit een webbrowser. In feite zijn er tientallen grote gratis spelletjes voor u beschikbaar op dit moment.

Get gaming en het vergroten van je hersenen macht!

No comments:

Post a Comment