Monday, December 17, 2012

Het kiezen van de beste laptop voor gaming

de meer

Als je gaat om te kopen van een laptop uitdrukkelijk voor gaming, en je hebt geen idee waar te beginnen, dan moet je vertrouwd te maken met basisbehoeften op het gebied van computer hardware voor het kiezen van uw laptop. Hoewel het klinkt misschien dom om de meeste van jullie, zijn er veel mensen die weten hoe om games te spelen, en het verlangen om games te spelen, maar hebben geen idee wat ze nodig hebben voor het.

Ten eerste, als u uw laptop voor het laatst voor vele jaren, heb je een krachtige grafische kaart, omdat de games die zal komen in de toekomst zal vrijwel zeker graphics die zal veel geavanceerder dan die zie je nu. Meestal gamers kiezen voor de nieuwste NVIDIA of ATI GPU's beschikbaar. Bij het kopen van een, moet u controleren hoeveel RAM - die verwijst naar het geheugen dat wordt gebruikt door grafische of video toepassingen.

Hoe meer hoe beter wat RAM gaat, als je een grote hoeveelheid RAM-geheugen om te kunnen de meer geavanceerde games draaien nodig hebben. RAM wordt gebruikt om toepassingen en gegevens op uw computer, en hoe meer het de computer heeft de meer toepassingen die u in staat zullen zijn om te draaien. Als alternatief als u alleen met behulp van slechts een toepassing, zal het doen met meer succes. De manier waarop het werkt is dat de communicatie tussen het RAM-geheugen en toepassingen is veel sneller dan tussen een toepassing en de harde schijf behandeld. Zodra uw RAM-geheugen geen geheugen, de toepassing draait op de harde schijf, en dit kan aanzienlijk vertragen uw game-ervaring. Dus met meer RAM-geheugen, hoe beter dingen.

Verder om efficiënt te draaien het even welk type van toepassing op uw laptop moet u beschikken over een krachtige CPU of Central Processing Unit. Hoewel er tientallen van hen, zult u waarschijnlijk uiteindelijk kiezen ofwel een AMD of Intel. Het debat over welke van deze is beter lijn van processors woedt tot op de dag, maar de waarheid is, ze zijn beide meer dan voldoende. Uw keuze komt neer op hoeveel je kunt veroorloven en eventueel voorkeuren die u heeft. Terwijl elke CPU moet komen met een koelventilator, als je vastbesloten bent om het beste te halen, en zal later extra verbeteringen van je CPU, je moet wat geld te investeren in een betere, aftermarket CPU-koeler, zal die u helpen uw CPU uitvoeren van een stuk soepeler.

No comments:

Post a Comment