Saturday, December 29, 2012

Waarderen Verschillende Mahjong Spelletjes

mahjong games

Voor de Chinezen, maar ook andere Aziaten, mahjong games zijn een manier van leven. Het wordt gespeeld thuis, in prive-clubs, op bruiloften-feesten, en geen verjaardag is niet compleet zonder een spelletje Mahjong. Het is nu een integraal onderdeel van elke sociale activiteit, het verstrekken van gelegenheden om vrienden te vermaken en zakelijke relaties te cultiveren.

De aantrekkingskracht van het spel wordt op grote schaal te verspreiden, en er zijn nu clubs en verenigingen die actief zijn binnen-en buitenland voor het spelen van mahjong games.

Mahjong spellen zijn wel de wedstrijden van honderd intelligenties. Wanneer gespeeld door deskundigen, kan het snel en subtiel, en zelfs moeilijk te volgen, maar het is echt een spel dat is eenvoudig te leren. Het werd oorspronkelijk gespeeld met kaarten, en vervolgens, met stukken gesneden uit ivoor of bamboe. Het spel is meer dan duizend jaar oud, en wordt verondersteld te zijn ontstaan ??in het hof van de keizer van Wu.

Voor honderden jaren, mahjong spelletjes bleef een afleiding die was voorbehouden de koninklijke klasse, maar veranderingen in de politiek en levensstijl bracht ook veranderingen in de perceptie van het spel.

Het spel houdt risico-elementen, geluk of toeval en enkele strategie. U moet een scherp oog voor het patroon van de teruggooi te cultiveren en afstemming van tegels door je tegenstanders. Van het observeren van deze patronen of trends, moet u proberen te voorspellen welke patronen de andere spelers zullen waarschijnlijk worden assembleren.

Aan de ene kant, gebruikt u de tegels die je tegenstanders zich te ontdoen uw tegels passen, om uw kansen op het winnen te verbeteren, terwijl aan de andere kant, je probeert om je tegenstanders te voorkomen dat dezelfde blokjes met degenen die je weggooien. Het wordt beschouwd als een offensieve, in plaats van een defensieve spel.

Weten hoe je tegels te verwijderen veilig en verstandig zal een voordeel zijn, maar het kan alleen komen met de praktijk. U kunt alleen een betere speler geworden, door daadwerkelijk spelen van het spel. De praktijk van het observeren van zeer nabij wat tegels je tegenstander zich ontdoet, ook zou moeten helpen om de aard van de handen te herkennen, zijn ze waarschijnlijk worden matching.

De voltooiing van uw hand voor de andere spelers, in de kortst mogelijke tijd, is een van de sleutels tot succes in het spel. Kan het beste combinaties die het meest waarschijnlijk worden afgerond in een korte tijd te kiezen.

Het is natuurlijk voor een spel dat al eeuwen oud en gespeeld door vele etnische groepen om verschillende varianten met verschillende regels hebben, en de keuze van welk spel te spelen wordt grotendeels bepaald door uw voorkeuren.

Er zijn nu verschillende varianten van het spel van Mahjong in verschillende geografische regio's. Elk van de verschillende mahjong games heeft verschillende regels, maar u kunt beslissen welke u verkiest, na een poging een paar van hen.

No comments:

Post a Comment