Saturday, December 29, 2012

5 AoE levelen Tips U zit niet te wachten tot Miss

levelen

Ruimte van Effect (AoE) Leveling is een nivellering stijl die zeer populair is nivellering stijl in games als World of Warcraft en Everquest. Helaas heeft Blizzard de inspanningen verhoogd om haar abonnees te voorkomen dat met behulp van AoE nivellering in World of Warcraft te wijten aan de ongelijkheid deze gemaakt in nivellering snelheden.

Er waren enkele plekken in het spel die werden over het hoofd gezien tijdens de ontwikkelingsfase waarin spelers werden gebruikt om ervaring boerderij met een snelheid veel sneller dan ze hadden het spel voor ontworpen. Daarom werden deze plaatsen verwijderd en bewerkt door de patch systeem.

Met de release van de Cataclysm uitbreiding AoE levelen is vrijwel geëlimineerd uit het spel. Het was niet verwijderd in die zin dat niet langer bestaat in plaats daarvan werd verwijderd in die zin dat zij het moeilijker te maken. Het spel werd veranderd in het algemeen sneller op niveau te maken door het voltooien van quests die hief de aantrekkingskracht van AoE slijpen.

Er zijn echter nog punten in het spel waar het kan sneller AoE plaats van quest. Daarnaast landbouwers in het algemeen gebruik maken van deze methode van nivellering om mobs te doden voor de huid of voor buit terwijl ze nivellering naar boven toe hun karakter.

Hier zijn een paar dingen die spelers moet weten over AoE nivellering die hen zal helpen maximaliseren van hun ervaring:

In plaats van het verzamelen van vijanden door het bewegen in de nabijheid van hen, gebruik dan een ranged wapen of aanval op de vijanden te trekken naar een gebied, zodat ze niet bereiken hun maximale tether radius en draai je om. Een ketting straal is de maximale afstand een vijand zal reizen voordat het draait zich om en loopt terug te zetten naar.

Gebruik een stilte om wielen te trekken in de richting van melee vijanden of trek melee vijanden tot een groep van wielen aan de meeste vijanden in elke pull te krijgen.

Probeer niet meer te veel mobs te trekken. Voor grotere trekt veilig te stellen een niveau of twee hoger dan de doelstelling vijanden.

Bij het verzamelen van mobs door nabijheid, gebruik maken van een mount en elke snelheid versterkende effecten beschikbaar om snel te verzamelen hen.

Gebruik voedsel buffs en alle andere buffs beschikbaar

Er is ook goed nieuws op komst in Mists of Pandaria voor AoE levelers. Blizzard heeft besloten om het gebied plunderingen toe te voegen in het spel, zodat spelers kunnen gewoon plunderen een lichaam en alles zal worden geplunderd uit een klik in plaats van te klikken op elk lijk individueel. Er is geen nog vermelden op verdere aanpassingen aan AoE nivellering, maar men kan zich voorstellen de zones zal niet AoE vriendelijk.

Als je je afvraagt ??waar je kunt AoE Niveau check out deze AoE slijpen gids op Almost Gaming die slijpen locaties van level 10 naar level 85 omvat.

No comments:

Post a Comment