Tuesday, December 18, 2012

FIFA 13 Ultimate Team formaties

lijst van

Het belang van het begrijpen van alle FIFA formaties

Een basiskennis van alle formaties en hun kracht en zwakke punten moet het fundament van hoe we te werk gaan door het teambuilding proces. We kunnen niet afhankelijk zijn van het hebben van alleen expertise in de formaties die we gebruiken en zijn er goed in.

Redenen dat we moeten slim worden in elke FUT formaties zijn:

Zijn veel gemakkelijker om gameplan tegen je tegenstanders als je weet dat de theorieën betrokken bij hun formaties. Het kennen van de sterke punten van de verschillende formaties kunt u aanpassen en strategieën te veranderen wijzigingen op uw teams rooster passen, indien nodig. Dit geeft je echte flexibiliteit bij het bouwen van uw FIFA 13 Teams. Je zal uiteindelijk een veel betere handelaar bij de Grote Markt. Kennis van alle formaties zullen uw begrip van elke vorming ongetwijfeld toenemen door zelf. Hoe meer je weet over het spel, hoe meer je zult waarderen.

Volledige lijst van FIFA Ultimate Team formaties

5-2-2-1

Deze formatie, zoals elke formatie met 4 of meer in de backfield, een sterke verdedigende formatie. Erg handig voor het snel vooruit en teams die tegenaanvallen vaak gebruik.

5-2-1-2

Van alle '5 'formaties, is deze minst gebruikt. Een andere formatie die vraagt ??om een ??meer dan gemiddelde spits - vooral omdat het grootste deel van het spel gaat komen door het midden. De basis van je spits wordt ondersteund door 2 CM's, terwijl hij ondersteunt de 2 spitsen. Bij het gebruik van deze formatie, bouw je team met teller aanvallen in het achterhoofd.

5-3-2

Dit is een favoriet onder veel spelers. Omdat het een defensieve formatie die het mogelijk maakt voor veel aanval mogelijkheden. U moet talentvolle vleugel-backs die snel kunnen maken ruimte, en creëer kansen voor de middenvelders om de bal vooruit door het midden. Dit moet ook tot mooie opties als er 3 middenvelders die kunnen om de stakers te verdelen vanuit bijna elk deel van het veld.

3-4-1-2

Een goed afgeronde vorming-the3-4-1-2 scharnieren aan uw spits. Spaar zeer weinig om jezelf te vinden een dominante speler op deze positie, want hij zal uw belangrijkste set-up man te zijn voor de stakers. Wat je zal missen in de verdediging je make-up voor als het bevorderen van de bal veld.

3-4-2-1

Hier hebben we slechts 1 spits - ondersteund door de linker en rechter naar voren. De naar voren moet kunnen breder vorm op het offensief kant van het veld te creëren, ruimte te maken voor vaste scoringskansen voor de eenzame spits. U moet beschikken over bovengemiddelde centrale verdedigers om je tegenstanders te voorkomen dat er te veel ruimte rond de hoek vlaggen.

3-4-3

Ontworpen voor spelers die succes te vinden in het oversteken van de bal van links naar rechts, op zoek naar mogelijkheden in de buurt van de tegenstanders vlaggen. Houd solide spelers in uw achterveld - met slechts 3 verdedigers, moeten ze in staat zijn om vele moeilijke situaties om te gaan.

3-5-2

2 CDM's zullen bijdragen aan het creëren betere ondersteuning voor uw verdediging, die veel nodig zal zijn met deze enigszins gewijzigd middenveld scenario. In deze formatie, moet de CAM, die naar voren speelt op het middenveld, zijn een uitstekende bal handler. Hij zal waarschijnlijk dragen een groot deel van de werklast. Uw 2 middenvelders zal ook dienst doen als vleugelverdedigers, wat betekent dat ze zullen moeten om jong en in uitstekende fysieke conditie.

4-1-2-1-2

Met een ruitvormig middenveld is een uitgebalanceerde formatie veel gebruikt door veel spelers. Deze standaard formatie heeft veel spelers die graag om het te gebruiken-daarvoor spelerskaarten zal uiteindelijk kost je meer. Houd hier rekening mee bij het bouwen van uw team en wanneer u naar de speler markt.

4-2-3-1

Gebruikt voor balbezit in de buurt van je tegenstanders box - er zijn geen middenvelder of vleugelspelers. In plaats daarvan gebruikt u CAM's aan beide kanten van het veld, waardoor balans en flexibiliteit voor op en neer bewegen het veld. En omdat er maar 1 spits te zijn - je moet betalen voor een top-notch speler. Als hij een kans krijgt, moet hij in staat zijn om het beste van te maken.

4-2-2-2

Net als bij de 4-2-3-1, deze formatie maakt gebruik van twee spitsen en geen spits in het gat. Met het, zult u gebruik maken van twee verdedigende middenvelders en twee AANVALLEN middenvelders. Dit is meer geschikt voor competities met een overvloed aan CDM en CAM's op tegen teams.

4-3-1-2

Deze vorming is ongeveer bol vooruitgang door het midden van het veld. U zult gebruik maken van 3 middenvelders en 2 naar voren is - en de spits die de 'go-to' man te zijn voor het bevorderen van de bal tussen de 2 set is van de positie's. Gebruik deze formatie is dat je meer comfortabel verplaatsen van de bal in een rechte lijn het veld in plaats van links naar rechts.

4-3-2-1

Met behulp van voren om een ??spits te staan, is de 4-3-2-1 formatie gebouwd voor druk uit te oefenen op je tegenstanders. Dit is de formatie die op hoog niveau FIFA Ultimate Team spelers de voorkeur - en mag alleen worden gebruikt na het opdoen van ervaring met rechte door het midden gameplay.

4-3-3

Bekend om zijn afwijkende stijl, de 4-3-3 take is veel wennen. De timing en de bal beweging kan ook je tegenstanders te hinderen is als je een goede grip op uw speler en daar afstand. Met 3 CM's die moeten uitstekende bal handler is te zijn, moet u ervoor zorgen dat alle 3 dan gemiddeld zijn op hun positie's. Zij zullen de lijm die deze formatie bij elkaar te houden zijn - omdat zij dan in staat zijn om tijd te kopen voor het opzetten van het centrum middenvelder.

4-4-1-1

Er is een verschil in de formatie set-up ten opzichte van de 4-3-3, namelijk dat een van de striker zal bewegen in het gat. Dit is zo dat de spits kan de bal vasthouden en maak nog betere kansen voor de eenzame spits. Gebruikt door het beste team in de wereld, moet u in staat om de bal efficiënt door te geven aan dit werk te maken.

4-4-2

Als je net begint op de FUT game, zou dit een geweldige manier om te wennen aan het spelen. Het is zeer veilig en aanbod is het soort van evenwichtige nodig als je niet in jezelf vinden in een groot aantal moeilijke situatie's. Zeer geschikt voor het bouwen van een goede, all-around team.

4-5-1

Deze formatie maakt gebruik van 5 speler op het middenveld gebied. Een bezit gebaseerde regeling is vooral voor het regelen van de bal in en rond het midden van het veld. Met 1 spits en 2 CAM is om hem te steunen, zal de spits beter geschikt als iemand die afbraak verdediging is met zijn vaardigheid's. Vanwege het aantal spelers tot in het midden van het veld gebundelde, moet u wachten tot de juiste mogelijkheden voordat u probeert de bal te bevorderen.

Het zetten van uw formaties To Work

Als je eenmaal hebt gezien de verschillende vormen is een blik, ga je gang en oefenen proberen elk een uit. Hier krijg je een gevoel voor wat nodig is om ze te gebruiken om hun volledige potentieel. Probeer een correlatie tussen wat je hebt gelezen en wat er gebeurt tijdens games te maken.

Dit is een geweldige manier om meer vertrouwen op het veld te worden - en naast het veld bij de handel speler en de bouw team.

No comments:

Post a Comment