Tuesday, January 1, 2013

Pub Trivia - Het reglement

Het hebben van een pub quiz is een van de beste manieren om mensen samen te brengen. Een Trivia Night pakt mensen in pubs. Het is een geweldige stimulans voor vrienden om de tijd nemen om elkaar te ontmoeten en te genieten van elkaars gezelschap. Echter, om te voorkomen dat mensen gelukkig met de pub quiz, de regels moeten duidelijk worden vermeld aan het begin van de nacht en billijke handhaving voor de duur van de nacht. Check out deze eenvoudige handleiding voor eenvoudige regels op een eerlijk Pub Trivia Night uit te voeren.

Teamleden

De teams moeten worden samengesteld uit zes leden of minder. Nog meer dan dat en dingen die gewoon niet lijken te soepel te werken. Alleen teamleden moeten worden toegestaan ??om te zitten aan de tafel om hulp van buitenaf te vermijden van mensen die geen deel uitmaken van het team. Er hoeft niet te worden een minimum aantal teamleden. Er zijn tal van mensen die genoeg trivia gepropt in hun hoofd om een ??eerlijk gevecht in een een-op-zes slag te geven hebben.

The Scourge of Technology

Een van de grootste problemen met de moderne trivia nachten is het gemak van bedrog met smartphones, iPods en dergelijke. Dit is een van de moeilijkste dingen om te controleren en te handhaven. Er zijn twee manieren om dit te benaderen. De makkelijkste manier is om gewoon om iedereen te spelen wending in hun mobiele telefoons aan de quiz directeur aan het begin van het spel. De andere manier is het honor-systeem, maar dit kan leiden tot problemen als veel mensen zijn niet eerlijk.

Vreemdgaan met een elektronische hulp moet zeer streng worden gestraft. Trivia nachten wordt gespeeld voor geld moet iedereen die wordt betrapt met een mobiele telefoon op tafel of in de hand te diskwalificeren, al dan niet duidelijk is dat de telefoon is gebruikt om vals te spelen. Deze zware straf is noodzakelijk om eerlijkheid in het spel te houden.

Aantal Rondes

Dit is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wat trial and error zal nodig zijn gedurende de komende weken de meest populaire aantal rondes vast te stellen op een bepaalde pub. Sommige plaatsen kunnen als een kort spel met slechts vijf rondes. Andere misschien graag een lange game met een dozijn rondes. De meeste pubs lopen trivia games met ergens in de buurt van acht tot tien ronden. Dit lijkt te zorgen voor de juiste balans van moeilijkheden en opwinding.

Formaat

Elke ronde moet een thema voor het meeste plezier. Zorg ervoor dat u veel verschillende thema's als sport, films, muziek, geschiedenis, enz. Zorg ervoor dat teams op de hoogte van de score na elke ronde te houden. Heb een tiebreak ronde klaar als het spel is gebonden aan het eind van de regelgeving. Boven alles eerlijk te zijn, maar toch stevig. Dit zal leiden tot tevreden spelers die zullen zeker terug te komen voor de volgende trivia 's nachts.

No comments:

Post a Comment