Thursday, January 3, 2013

Tips over hoe om uw scores te verbeteren in Scrabble

Wilt u uw scores in Scrabble te verbeteren? Als u wilt een hogere score te halen moet u beschikken over een goede kennis van woorden die hoog punt waarde bevat. Fantastische spelers verdienen hoge scores in dit spel, omdat ze gebruikt slimme technieken. Als voorbeeld, een aantal spelers gebruiken korte brieven, omdat het hen kan helpen om een ??hogere score te halen.

Er zijn momenten waarop langere woorden lage score geeft, maar het kan nog steeds gebruiken om uw voordeel door het toevoegen van parallelle woorden om een ??lang woord, dus je kunt je score te maximaliseren. Sommige spelers meestal niet willen ruilen tegels, maar in gedachten houden dat het uitwisselen van tegels zullen u helpen om uw rack te vernieuwen. Goede spelers weten dat er meer kans om een ??hogere score te krijgen als ze nieuwe tegels, vooral als ze al hun resterende tegels uitgeput.

Het beste advies bij het spelen van dit spel is om te vertrekken het hoogtepunt tegels. Je kunt nooit weten of er een verborgen reeks brieven die je nodig hebt om te ontdekken om je punten te verhogen. Je moet ook kijken voor parallelle woorden die al op zijn plaats in je spel bord.

Punten worden verdiend als je in staat om een ??woord in parallelle vorm te vormen. Je moet ook studeren en onthouden een lijst van hoog scorende woorden, zodat u kunt een extra voordeel hebben. Zoek bonus pleinen, zodat u kunt vermenigvuldigen uw punten in het bijzonder als u uw tegels te plaatsen in een premie plein.

Studeren programma's zoals Anagram Solver kunt u bepalen hoog scorende letters, zodat u kunt vermenigvuldigen uw punten. Identificeer haken die verwijzen naar een brief die, wanneer toegevoegd aan een ander woord op het bord zal een nieuw woord te spellen. Bijvoorbeeld het draaien van het woord gastheer in geest zal helpen verhogen van uw punten.

Het organiseren van uw brieven in het rek is ook een goede game plan. Als u weet dat een goede rek plaatsing van twee letter woorden, kunt u gemakkelijk identificeren een kans om deze brieven te sluiten in een bestaand woord in het bordspel. Het beheren van uw rack goed kan u helpen om eenvoudig de letters met een bepaald woord.

Er zijn beschikbare online tools zoals Scrabble Word Finder die u kunt gebruiken om ideeën over hoe u uw score te verbeteren te krijgen. Studeren op hoe je een solide techniek in dit woord spel hebben kan u helpen om een ??goede game plan te hebben. U zult zeker een succesvolle speler, als je weet dat deze strategieën en technieken.

No comments:

Post a Comment