Friday, January 4, 2013

Total War: Shogun 2 - Fall Of The Samurai

Plotseling ben ik de waarneming van een toenemende chaotische slagveld van een plek net boven en achter een enkele wielen machinegeweer. Slap-bang in het midden van het scherm is een vizier. Linker muisknop ingedrukt, sleep ik dit tasje langs een lijn van het laden speerwerpers. De doelstellingen worden afgeslagen hun voeten, knipte als marionetten in een onnatuurlijke poses, stuurde twirling aan de grasmat. Als de rook is opgetrokken, is een hele vijandelijke eenheid is weggeblazen.

Direct aanstuurbaar artillerie is niet Val van de belangrijkste van de Samurai-functie, maar het is waarschijnlijk de meest onweerstaanbare en verrassend. Nagelen verre commandanten is opzettelijk moeilijk door. De camera begeleidt grotere projectielen, maar er is geen sniper stijl zoomweergave. Hoewel er wel momenten in FOTS als je naar beneden maaien van samurai met machinegeweren, Creative Assembly is te serieus over hun geschiedenis om te kunnen worden regelmatig voor. Ondanks de filmische Last Samurai boventonen, het spel primaire focus is het Boshin Oorlog (1868-1869) in plaats van de noodlottige Satsuma Rebellion (1877), dat geïnspireerd is een groot deel van de 2003 Tom Cruise film.

Beide partijen in het low-key burgeroorlog waren enthousiast vernieuwers, te popelen om hun handen te leggen op de laatste Westerse militaire tech en strategie. In andere tweak, te klikken op de "end turn" knop nu vooruitgang van uw campagne slechts twee weken. Met winters nu blijvende zes beurten, logge of slecht getimede invasies zullen zijn duurder dan ooit.

Naval brandende

Langere koude snaps zijn niet de enige nieuwe feature de nederige Total War grunt heeft zorgen over te maken. Nu is de arme dwazen die al het zware trekker-trek-en zwaard-snijden kan worden gedood tussen de gevechten door marine bombardement. Selecteer een vriendelijke vloot op de campagne kaart en een scala cirkel verschijnt. Elke leger binnen deze zone-o'-dood kan worden pummeled zonder risico. U zult niet verwoesten doelen, maar jacht op een invasie kracht als het sjokt naar beneden een lange kustweg kan het verschil tussen winst en verlies in latere strijd te worden.

Markeer dit moment. In Val van de Samurai, Total War marines uiteindelijk niet meer tot louter vermakelijke afleiding om onmisbare strategische tools. Dat bombardement vermogen kan ook worden gebruikt om steden afranselen, neutraliseren kustbatterijen (een nieuwe bebouwbare structuur) en het tij te keren in de normale grond gevechten.

Geheime bedienden

Zoals te verwachten, gezien de 300-jaar verandering, het grootste deel van de cast en volksmenners niet rechtstreeks afkomstig zijn van Shogun 2. Werken samen met bekende Shinobi (ninja's) en Geisha zijn twee factie-specifieke geheime agenten-de Ishen-Shishi (imperialistische) en de massaal bruikbare Buitenlandse Veteran.

Denk aan de vervelende kolonel Bagley in The Samurai? Dat is het soort van de berekening, geweten-vrij merc je krijgt als je een buitenlandse veteraan. Met een van deze ingebed in een leger, zal je troepen te verplaatsen, laden en ervaring opdoen sneller.

No comments:

Post a Comment