Tuesday, January 1, 2013

Puzzle Games zijn educatieve en stimuleren de hersenen

Puzzel spellen, in het bijzonder wiskundige vormen van puzzel games, is bekend dat het vermogen van onze hersenen te verbeteren als we onze hersenen gebruiken om erachter te komen van de puzzel. Sommige scholen zelfs aan te moedigen hun leerlingen aan puzzel games te spelen. Verschillende soorten gratis puzzel games zijn online beschikbaar voor spelers om uit te kiezen.

Mijnenveger is een van de meest bekende computer puzzel games, want het komt gratis bij elke computer. Een speler wordt gepresenteerd met veel kleine pleintjes waar een bepaald aantal bommen zijn verborgen. Het doel van het spel is om te weten waar die bommen zijn verborgen. Het spel is voorbij als alle bommen zijn gevonden. Het spel is verloren wanneer een speler klikt op een plein dat een bom verborgen in zich heeft.

Sudoku is een van de bekendste en meest populaire wiskundige vormen van puzzel games. Dit spel kan worden gevonden in een aantal game portals, alsmede boeken die bestaan ??uitsluitend uit Sudoku games. Daarnaast zijn tal van kranten over de hele wereld gepubliceerd gratis puzzel games als Sudoku, door de jaren heen. Sudoku wordt gespeeld op een negen bij negen raster waar een speler heeft het invoeren van een enkel cijfer, en zorg ervoor dat elk cijfer niet meer dan een keer worden weergegeven op een enkele kolom of rij. Eenvoudiger vormen van Sudoku bestaan ??ook voor beginners. Deze worden meestal gespeeld op een vier bij vier raster of een twee aan twee grid.

Hangman is een van de meest bekende en populaire woord raden games. De speler moet het woord raden door raden van de juiste letters in het woord. Als een van de letters correct geraden, zal de positie en het aantal keren dat de letters verschijnen in het woord worden geopenbaard aan de speler. Dit maakt het makkelijker voor de speler om het woord hoe meer ze vullen de lege plekken raden. Echter, als alle letters zijn niet goed geraden, het spel zal een lichaamsdeel toe te voegen aan de beul beeld. Zodra de beul beeld volledig getrokken, is het spel afgelopen en de speler verliest. Daarom is een speler heeft slechts een beperkt aantal probeert te raden het juiste woord in het spel.

Word Search is een puzzel waarbij je woorden vinden in een plein vol met door elkaar gegooid letters. Je hebt een lijst met woorden te vinden door te zoeken op elke lijn en het lokaliseren van het woord of het horizontaal of verticaal geplaatst. Het duurt een goede gezichtsvermogen en de mogelijkheid om te kunnen woorden te vinden in een oogopslag om dit spel te beheersen.

No comments:

Post a Comment