Tuesday, January 8, 2013

Horde Leveling Dungeons waar u kunt ook leuke bedragen van Goud

Horde Leveling Dungeons waar u kunt ook leuke bedragen van Goud

Bent u net begonnen met een nieuwe Horde karakter? Nou, als u wilt uw XP-tarief te verhogen van tijd tot tijd, en ook een aantal goud te maken in het proces, is het geen slecht idee om een ??paar Horde nivellering kerkers te voltooien.

Echter, niet elke dungeon u voorzien van een groot deel van XP en ook een fatsoenlijk bedrag van goud. Dus, in deze post ga ik een paar van de beste Horde nivellering kerkers voor XP en goud te onderstrepen, te zetten in uw nivellering pad.

Scholomance

Scholomance is een van de Horde nivellering kerkers met een hoge concentratie van trash mobs, wat betekent dat je veel XP krijgen. Het niveau bereik is 40 tot 44. Er zijn veel quests in dit geval, en er zijn 13 bazen.

Hoewel de meeste van de blauwe buit is bindend op te verwerven-, er is een mooie betoverende formule die hier daalt, dat kan voor maximaal worden verkocht aan 1000g afhankelijk van de server. De Spectral Onderzoekers kunnen neerzetten Formule: Enchant Weapon - Lifestealing, een grote betovering die kunnen worden toegepast op wapens Heirloom. Je kunt veel van goud ook als een Enchanter door het vervaardigen van en het verkopen van de bezweringen. Ze gaan meestal voor maximaal 300 g per stuk.

Tip voor Enchanters: In ieder geval ga je als je een level omhoog, u kunt (en moet je) ninja alle items die je kan rollen voor, om ze te ontgoochelen en verkopen de onderdelen. Je zult mooie goud te maken op deze manier als je een level omhoog. Spelers meestal niet schelen, aangezien hun voornaamste doel is XP. Echter, in het geval dat iemand heeft echt een item, het is leuk om het door te geven, in plaats van ontnuchterend het.

Zul'Farrak

Deze kerker is gelegen in het noorden van Tanaris. Het niveau bereik is 46-49. Dit moet de instantie worden uitgevoerd voordat Stratholme, als je nivellering je personage via Horde nivellering kerkers zijn.

Zul'Farrak heeft een mooie dichte bevolking van trollen, dus de XP hier is niet slecht. Plus, zijn er verschillende quests die je kunt oppakken en voltooien binnen de instantie. De bazen niet vallen zeer waardevolle buit, maar de meeste trash mobs vallen een tot vier stukken van mageweave Doek. Dit type van intermediair niveau doek verkoopt soms voor 60-70 goud per stack.

Dus, omdat er veel mobs binnen, en ze vaak laten vallen iets waardevols, Zul'Farrak is een van de beste Horde nivellering kerkers.

Deze twee Horde nivellering dungeons zijn niet slecht te noemen uw nivellering bestemmingen kiezen uit level 40 tot 48, indien natuurlijk, je wilt om op niveau via kerkers. Maar als je wilt om een ??level omhoog je personage zo snel mogelijk, wordt de beste keuze solo questen, volgens een geoptimaliseerde nivellering pad. Dat betekent dat je moet precies weten waar te gaan voor elke quest, en ook precies wat je moet doen. Die gemakkelijk kan worden bereikt met een in-game, speler-en-klare Horde nivellering gids.

No comments:

Post a Comment