Thursday, January 10, 2013

Het Spannende Scary Games

Het Spannende Scary Games

Scary games zijn erg interessant en spannend om te spelen. Deze spellen zijn ingesteld in een uiterst spookachtige omgeving die zijn spelers de kriebels geeft. Voor de liefhebbers van enge films of boeken, zal deze games zeker houden u verslaafd beter dan een film, want hier ben je de hoofdpersoon en de noodzaak om passende maatregelen te nemen om te ontsnappen leven.

Sommige van de spellen zijn opgericht in een spookhuis en je doel is om het huis verlaat levend. Je moet alle geesten te ontwijken en alle monsters ontwijken en laat voordat je tijd om is. Sommige spellen zijn voorzien van u als de enige overlevende van de mensheid en je moet de aanval van zombies te ontsnappen voordat ze slagen in het draaien van je in een.

Je moet middelen die kunnen van pas komen in een aantal van de games en verken je omgeving, om een ??vluchtweg te vinden te verzamelen. Deze spellen zullen je op het puntje van je stoel omdat er een onverwachte monster kan in pop overal en je aanvallen. Gestrand met beperkte wapens en geen vrienden, moet je je weg te vinden levend uit.

Deze spellen heb heel leven zoals graphics en dit helpt bij waardoor ze nog meer spannende en eng. Ze zijn enger dan films vanwege het feit dat je de controle over je lot en een verkeerde beweging kan een gruwelijke einde betekenen.

De mysterieuze en angstaanjagende omgevingen waarin de spellen zijn ingesteld is mogelijk niet geschikt voor jongere spelers s en veel websites hebben een leeftijdsgrens en je kunt niet spelen, tenzij u ten minste zestien jaar oud.

Veel spellen gebaseerd op de film "Saw" zijn ook beschikbaar en deze zijn zeker spannender dan de film als je probeert om het spel verlaat levend en in een stuk.

De spellen beginnen meestal met een korte introductie over de geschiedenis van de spookachtige omgeving en wat je precies moet doen. De meeste van de spellen zijn te bedienen met het toetsenbord, maar sommige van de spellen ook mogelijk met behulp van uw muis. U bent meestal gegeven algemene instructies en soms een kaart wordt ook gegeven om u te helpen uw weg te vinden.

Met zombies te doden, fantomen op jacht en vreemde en onverwachte gebeurtenissen die ervoor zorgen dat gebeurt, enge games zijn de beste manier om plezier te hebben. Vergeet niet om te blijven kijken achter je tijdens het spelen van deze spookachtige games.

No comments:

Post a Comment