Tuesday, January 8, 2013

Meer games met Mahjong

Meer games met Mahjong

Mahjong Titans is een zeer eenvoudige vorm van Mahjong Solitaire die kunnen worden gespeeld door een enkel individu.

Een speler kan kiezen uit zes verschillende lay-outs beschikbaar en deze omvatten: Spider, krab, kat, schildpad, draak, en de vesting. Elke lay-out heeft een andere moeilijkheidsgraad, dus kies een lay-out op basis van uw ervaring in het spelen van het spel.

Het doel van het spel is eenvoudig: om paren van identieke tegels te verwijderen van het bord. Om het spel te winnen geen enkele tegel moet blijven op het bord.

Een spel van Mahjong Titans kunnen eenvoudig worden afgespeeld met een beetje ervaring. Dit spel helpt bij het verbeteren van uw analytisch denken als de speler moet plannen zijn bewegingen en spelen volgens het plan. Het spelen van het spel lukraak, resulteert in een impasse, zonder verdere stappen. Om dit te voorkomen moet de speler denken aan de volgende stappen hij kan maken.

Om een ??paar stenen van het bord te verwijderen, moet u een tegel overeenkomen met een andere identieke tegels. Sommige spellen kun je op de computer om een ??hint vragen. Zodra je de hint, die wordt weergegeven door twee identieke tegels die knipperen, kunt u doorgaan. Maar wees voorzichtig, want de beweging gesuggereerd door de computer misschien niet de beste zet die u kunt maken en in sommige gevallen, vragen om een ??hint, verlies je punten. Slechts een paar games kun je om een ??hint vragen, zonder aftrek van punten en in zulke spellen die je kunt blijven spelen, zelfs als u niet wilt dat uw geest te gebruiken, door te vragen voor tips.

Sommige spellen ook mogelijk om het spel op te slaan en te spelen later, als je vrij bent te hervatten. Op deze manier kunt u vul je je spel wanneer het u het beste uitkomt.

U kunt ook het spel op basis van uw voorkeur, zoals je kunt de achtergrond, het geluidseffect en andere dingen te veranderen.

Dit spel is geschikt voor alle leeftijdsgroepen omwille van de eenvoudige regels heeft. Het vereist strategisch en analytisch denken van de kant van de speler.

Verschillende voordelen van Mahjong is bewezen uit het onderzoek. Mahjong is gekoppeld met het vertragen van het verouderingsproces en een significante verbetering waargenomen bij patiënten met dementie. Het scherpt de cognitieve vermogens en versnelt de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden bij kinderen.

Men moet ervoor berekende bewegingen en de besluitvorming vaardigheden zijn ook aangescherpt. Het helpt ook bij het verbeteren iemands geheugen.

No comments:

Post a Comment