Thursday, January 10, 2013

Realistische Boerderijspellen

Realistische Boerderijspellen

Landbouw spelletjes laten heb je een glimp van het leven van een boer. Je kunt groeien uw eigen gewassen en verhogen paarden en schapen. Door het spelen van deze games kun je ook te weten komen over het probleem wilde dieren vormen voor boeren.

Deze spellen zijn eenvoudig zolang je kunt uw vee gelukkig en uw gewassen gezond.

Een basis landbouwspel kunt u plant uw eigen gewassen. Eerst moet je een stuk land te ploegen en dan kun je plant je zaden. Je moet een goede meststof voor uw planten dan te bieden en hen te drenken. Zodra de planten groeien, kan je oogsten van het gewas. Dit geeft je extra punten en je kan betere zaden en tuingereedschap om te zorgen voor uw tuin. Hoe beter meststoffen die u koopt voor uw gewas, zal de gezondere oogst je in staat zijn om te oogsten. Dit spel is zeer verslavend want het is echt moeilijk om te vertrekken uw bedrijf zodra u plant uw gewas en je zal zeker terugkomen voor meer.

Vele variaties van het spel bestaan, maar het basisidee van het spel is hetzelfde. U dient zelf zorg te dragen voor uw bedrijf en geld te verdienen door het oogsten van uw gewas.

Als wilde dieren of plagen te vallen je boerderij, koop een aantal extra functies om uw planten te beschermen tegen ongewenste plagen.

Bij bepaalde spelletjes kunt uw vee naar de gewassen die je plant te eten. U kunt dan de verkoop van de eieren of melk van uw vee en punten te scoren. Dergelijke spellen zijn erg interessant en je nodig hebt om uw gewassen te planten op een manier die het gemakkelijk toegankelijk is voor uw vee, zodat ze kunnen eten en produceren melk of eieren voor je. Zodra u verkoopt de producten die u te krijgen genoeg punten om meer vee te kopen. Hiermee kunt u verzamelen nog meer punten en laat uitbreiden van uw bedrijf.

Door het verzamelen van meer punten je kunt ook promoveren naar een hoger niveau, waar extra tools te krijgen ontgrendeld door zichzelf en je hoeft niet om ze te kopen.

Dit spel kan worden gecontroleerd met behulp van uw toetsenbord en muis. Het is zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en je hoeft alleen maar een beetje geduld en creativiteit om het spel beheersen. De simpele regels van het spel heeft bijgedragen aan de groeiende populariteit van het en ook de vreugde van de oogst uw eigen gewas na het wachten voor haar vruchten af ??te werpen is wat houdt mensen verslaafd aan dit spel.

No comments:

Post a Comment