Wednesday, January 2, 2013

Super Mario Crossover 2, A Opmerkelijke twist op een oude klassieker

Bent u klaar voor een versie van Super Mario Brothers, dat je nog nooit hebt gespeeld? Als je in de wereld van Mario net als miljoenen andere mensen over de hele wereld dan Super Mario Crossover is een must spel voor jou.

Super Mario Brothers is een van de meest populaire video-games aller tijden en er zijn zo veel gamers die er zijn die niet kan lijken om genoeg te krijgen. Tegenwoordig vindt u zelfs een groot deel van de gamers het spelen van dit spel zijn volwassenen. Dit komt omdat Mario kwam uit in de jaren 80 en dat is wanneer ze nog kinderen waren.

Vandaag is de nieuwe programmeur geesten van de dag zijn wederopstanding van deze oude klassiekers en het toevoegen van een nieuw gevoel voor hen. Zodra ze hebben hun laatste versie beschikbaar is vinden we dan toegang tot het online voor ons plezier.

Super Mario Crossover is veruit een van de beste remakes van een oude klassieker tot nu toe. Het spel is ontwikkeld met zorg en niet veel werd over het hoofd gezien. De reden voor het woord Crossover in de titel heeft betrekking op de toegevoegde tekens die kunnen worden afgespeeld in het spel. Enkele van de meer bekende personages uit dezelfde tijd in de jaren 80, zoals Megaman en Link uit de Legend of Zelda kan worden gebruikt om te spelen in de wereld van Mario's.

Deze remake wordt gedaan met de nauwkeurigheid ook. Alle karakters zijn in hun volledige 8 bit mode en werken met alle standaard regels van de wereld Mario's. Zoals u moet weten van het spelen van de originele Super Mario Brothers, wanneer u wilt uw kleine beetje karakter te krijgen aan de macht moet je dingen te doen zoals het verzamelen bloemen en sterren. Dit is nog steeds het geval in deze versie voor Mario en Luigi, maar de andere personages opstarten op hun eigen manier. Ze opstarten volgens het wapen dat bij hen komt van hun originele spel. Dus als je opstart met Megaman zul je in staat om verder te vliegen en vuurballen te schieten met zijn kanon. Deze nauwkeurige element om elk teken voegt een unieke gameplay ervaring.

Super Mario Crossover wordt nog beter als het gaat om de muziek soundtrack van het spel. Wanneer u besluit om te spelen met een ander karakter, het spel muziek verandert om de tekens originele partituur. Dus nadat je hebt gespeeld met Mario en hoorde de muziek die we allemaal kennen en liefhebben u kunt dan met Link te spelen uit de Legend of Zelda en spelen met alle originele muziek van dat spel. Het maakt het gevoel van het spel anders en voegt een echte nostalgisch tintje.

Enkele tips bij verschillende karakters in het spel, bijvoorbeeld sommige de neiging om een ??hoogte voordeel hebben en kunnen kills maken van een aantal verschillende posities. Sommigen van hen kunnen gaan liggen of bukken om te doden. Om ze te beheersen om een ??dergelijke stap gewoon naar beneden drukken op het toetsenbord te maken. Ook deze vaardigheden toe te voegen nog een ander niveau van mogelijkheden om dit geweldige spel.

Super Mario Crossover en de nieuwste Super Mario Crossover 2 zijn games die kan en moet worden genoten door gamers uit alle leeftijdsgroepen. U vindt het spel beschikbaar om te spelen online in een flits optimaal in een browser of downloaden op uw personal computer.

No comments:

Post a Comment