Friday, January 11, 2013

Gewoon punch en Knock Down in Boxing Games

Gewoon punch en Knock Down in Boxing Games

Boksen games bieden een geweldige manier om opgehoopte spanning los te laten. Dit spel is voorzien van twee tekens. Een van hen is je tegenstander en de andere is gecontroleerd worden door jou.

Het spel gaat vuistslagen op je tegenstander, om ze knock down. Je moet zorgen dat je niet buiten adem, want elk spel beschikt over een uithoudingsvermogen bar, die verlaagt met elke stoot je gooit, of elke treffer die u ontvangt van uw tegenstander. In het geval dat je neergehaald door uw concurrent, moet u herhaaldelijk op de punch toetsen om uw uithoudingsvermogen te herwinnen, en zodra je dat doet, kunt u opstaan ??en beginnen ponsen opnieuw.

Dit spel is in veel verschillende vormen, en elk uniek is voor dat bepaalde spel-genre. Sommige games kan de gebruiker ontwijken en zichzelf te beschermen tegen een aanval van stoten, en nog andere spelletjes kan de gebruiker aan de macht verpakt stoten gooien een keer in de zoveel tijd. Deze 'power punches' zal u helpen knock-out je vijand in slechts een enkele punch.

Zoals veel van boksen games zijn beschikbaar, kan men zeker vinden een spel dat zijn smaak past. Sommige spellen vereisen dat u snel gooien stoten terwijl andere zich richten op het gebruik van tactieken om je tegenstander omver te werpen. U kunt uw personage met behulp van uw muis in een paar games, terwijl anderen vereisen dat u een toetsenbord te gebruiken.

Sommige games dat de speler zijn personage te creëren vanuit het niets, en in deze kunt u alles om uw voorkeuren aan te passen, vanaf de karakters 'huidskleur naar het soort schoenen je karakter draagt ??tijdens de ronde.

Boksen games die functie dieren ook beschikbaar zijn. U kunt een dier en vecht het als uw vijand en hebben veel plezier tijdens het proces.

Sommige spellen kun je starten vanaf het niveau van de beginner, waar u gecombineerd met zwakkere tegenstanders. Zodra je ze hebt verslagen kun je vooruit en vecht sterkere tegenstanders. Elke ronde onthult een grotere uitdaging en dit zal zeker je verslaafd te houden op het spel voor uren.

Dit spel is geschikt voor mensen van alle leeftijden want het is eenvoudig genoeg voor kinderen om te begrijpen, en omdat het beschikt over lichte en aantrekkelijke graphics. Degenen die zijn bedoeld voor ouderen zijn voorzien van realistische omgevingen en graphics.

Liefhebbers van het boksen zal zeker de realistische omgeving waarin het personage speelt inch De kans op het krijgen na het krijgen neergehaald genieten helpt zelfs amateur-spelers door te gaan met het spel totdat ze uiteindelijk een pro.

No comments:

Post a Comment