Wednesday, January 9, 2013

Laser Tag - Een spannend spel voor familie en vrienden

Laser Tag - Een spannend spel voor familie en vrienden

Laser tag is een arcade-stijl spel dat populair is bij kinderen en volwassenen. Veel kinderen 'verjaardagsfeestjes zijn ook gebaseerd op dit thema. Het spel bestaat in wezen uit punten te scoren door 'tagging' tegenstanders met behulp van laserstralen. Deze balken worden uitgestoten door de hand gehouden infraroodapparaten. De spelers moeten ook jassen met infrarood doelgroep lezers die de score bijhouden over het aantal keren dat men is gemarkeerd dragen. De winnaar is degene die is getagd het minst aantal keren, hoewel, vuursnelheid, hoeveelheden levens en andere dergelijke parameters worden gebruikt voor verschillende spel en waarbij de winnaar.

Laser tag is een spel dat kan worden gespeeld, zowel binnen als buiten, maar spelers vinden het vooral spannend om te spelen in donkere ruimtes met verschillende gekleurde lichten, mist en een spatie of militaire thema's. Arcade eigenaren van de deze faciliteit ook gebruik maken van dozen, podia, en een aantal verhoogde plaatsen voor de spelers om te verbergen en verrassen hun tegenstanders. Al deze effecten bekend zijn opwinding toe te voegen aan het spel.

Op basis van de technologie en toepassingen van de game-systemen, kan het spel spelen en mechanica sterk uiteenlopen. De kwaliteit van het spel hangt ook af van de hardware, embedded software en ook op communicatiesystemen die worden gebruikt tussen spelers. Men gelooft dat, voordat laser tag populair werd als een spel, de militaire gebruikt soortgelijke infraroodapparaten aan haar leden te trainen voor het gevecht. De geschiedenis van het spel kan ook worden herleid tot tv-shows en films zoals Star Wars en Star trek die zogenaamd waren de inspiratie achter de apparatuur die wordt gebruikt in de arena spel.

Normaal versies van laser tag zijn wedstrijden tussen individuen of teams. Er zijn verschillende variaties op het spel als "Capture the flag" of "de bescherming van de president", waar spelers zijn voorzien van verschillende doelstellingen, terwijl het voorkomen van de tegenstanders van het krijgen van hun eerste. Deze variaties versterken de uitdagingen en de opwinding van het spel en krijgt men te zien van de competitieve geest van hun familie en vrienden.

Indoor laser tag spellen worden gespeeld in grote arena's die "kunstmatige mist" en soortgelijke visuele effecten voor het creëren van een spannende sfeer in het spel te gebruiken. De infrarood signaal afgevuurd vanaf de handheld pistool achtige apparaten worden ook gecodeerd met informatie zoals waar de bundel is ontstaan ??uit en voor andere aspecten zoals spel score enz. De outdoor game-apparatuur verschilt van de indoor degenen, in dat de gebruikte lasers zijn te zien in daglicht en natuurlijk een hogere uitgangsvermogen.

Het spel is zeer populair over de hele wereld en veel internationale toernooien van laser tag zijn ook gehouden. Er is zelfs een museum gewijd aan laser tag, waar bezoekers kunnen zien laser tag memorabilia.

No comments:

Post a Comment