Sunday, January 6, 2013

Crazy Taxi Games!

Crazy Taxi Games!

Taxi spellen kunnen gespeeld worden door een enkel individu. De speler krijgt de controle van een taxi en moet zijn missie te voltooien om het spel te winnen.

Er zijn vele variaties van dit spel en verschillende instellingen en omgevingen zijn beschikbaar, dus u kunt er zeker van zijn een die past bij uw smaak.

U kunt de taxi in met de cijfertoetsen. Sommige spellen kunt u ook uw muis gebruiken om uw taxi te rijden.

Sommige van de spellen zijn ingesteld op het vliegveld en je moet beheren om te voorkomen dat botsen met de vliegtuigen als ze opstijgen of landen. U kunt de updates van de status van het vliegtuig.

Andere spellen richten zich op snelheid. Je moet manoeuvreren uw taxi door de stad en vermijd het raken van eventuele obstakels zoals vuilnisbakken, lichtmasten en andere dingen die kunnen komen op je pad. U moet ook ervoor zorgen dat u niet de slachtoffers tijdens het versnellen.

Sommige taxi spellen zijn precies het tegenovergestelde van wat je zou tegenkomen in het echte leven. Deze spellen vereisen dat u alle mogelijke hindernis te raken. Bonuspunten worden gegeven elke keer dat je tegen het lijf loopt een straat licht of een prullenbak.

Crazy Taxi games kun je spelen als je wilt. Je moet rijden zo snel als je kan en het maakt niet uit, zelfs als u rijdt roekeloos. Zorg ervoor dat u rijdt op topsnelheid en verzamel zoveel mogelijk punten als je kunt. Deze spellen zijn erg spannend en hebben geen regels. Dus veel plezier!

Taxi spelletjes gelegen in de stad geven u een kaart. U moet plukken geïnteresseerd passagiers en veilig neerzetten ze naar hun bestemming om punten te winnen. Als je je missie te voltooien binnen de termijn die u krijgt kunt u gaan naar het volgende niveau.

Een van de meest spannende taxi games zijn die u toelaten om een ??taxi te stelen en uit te voeren. Je moet het onderhoud hoge snelheid om te ontsnappen aan de politie en weg met je misdaad te krijgen. Dit spel zal zeker te stellen uw pols racen als je loopt uit elke persoon of auto die u kunt stoppen met het nemen van de gestolen auto.

Andere taxi spellen hebben speciale functies, zoals extra krachtige taxi's. Sommige spellen hebben ook taxi's met superkrachten en deze games geven u een unieke ervaring. Sommige spellen hebben ook u als passagier in plaats van de taxichauffeur en als je niet in de stemming van het racen een taxi, moet u dit spel te spelen.

No comments:

Post a Comment