Tuesday, January 1, 2013

Waarin het podium voor uw Live Action RPG

Introductie

Er zijn veel elementen die verder gaan in een succesvolle LARP: goed gemaakte percelen, intrigerende personages, spannende NPCs. Maar een aspect dat vaak over het hoofd gezien is het een van de ambiance - sfeer, voor degenen onder u die de voorkeur geven duidelijke taal.

Stel dat je een Cthulhu Live-spel dat zich afspeelt in een mysterieus verlaten landhuis lopen. Welke instelling gaat je spelers in de stemming? Een helder verlichte cafetaria bij Club de Booster, of een koude en sombere kamer met aan boord meer dan ramen en vreemde geluiden die uit de muren? Stel de juiste sfeer, en je bent halverwege naar een succesvol spel.

Ambiance niet duur te zijn, noch moet allesoverheersend. Er zijn verschillende manieren waarop een game-master - en de spelers - kan de sfeer Ratchet in een spel. Deze kunnen worden onderverdeeld in licht, geluid f / x, stel dressing, rekwisieten en kostuums. Laten we over hen een voor een ...

Verlichting

Goedkoopste

Als u gebruik maakt van een horror spel, of iets ingesteld op een nachtclub / tempel / den van ondeugd, turn down sommige - maar niet alle - van de verlichting. Eenvoudige duisternis gaat een lange weg naar het instellen van de juiste stemming voor een evenement. Ben je wel eens naar een bar die is verlicht als een CNN set? Nope, en dat is waarom.

Lenen zo veel snaren van kerstverlichting als je kunt je handen op. Iedereen heeft op zijn minst een paar honderd van die dingen in hun zolder. STRING ze hier en daar in de ruimte - zeer feestelijk!

Goedkoper

Koop wat gekleurde gloeilampen en leg ze in de armaturen in plaats van gewone witte bollen.

Koop blacklight / UV programma's, en sluit die in - voorzichtig, ze lopen erg warm, zodat ze niet moet worden overgelaten in de buurt iets ook maar enigszins brandbaar, en van links naar volledig afkoelen alvorens behandeling.

Ga naar uw plaatselijke foto of theatrale aanbod en koop een paar vellen gekleurd gels. Gels zijn een beetje duur, maar zeer geschikt voor hergebruik. Bevestig ze met houten wasknijpers over uw lampen - of gebruik een andere niet-zo-geleidende clip.

Koop en uiteengezet kaarsen, maar wees voorzichtig met het brandgevaar! Ik geef de voorkeur aan 'de kerk kaarsen' te gebruiken - ik weet niet zeker wat ze echt heten, maar ze zijn die kaars-in-een-pot die je vaak vinden in de 'etnische' van uw supermarkt - of drijvende kaarsen . Drijvende kaarsen hebben een ingebouwde brandblusser in dat als iemand klopt op de kaars, de kom vol water gaat met hen. Pas op, was is een teef om eruit te komen van kleding, tapijten en haar!

Niet echt goedkoop At All

Geef iedereen glow sticks voor raver-smaak plezier. Als je kijkt online, kun je meestal vinden op een fatsoenlijke prijs, in bulk - ongeveer $ 2 per stuk voor de vijf-inch sticks die laatste twee of drie uur.

Huur of koop club verlichting - kijk naar de links hieronder voor bronnen. Wees voorzichtig bij het gebruik van club lichten. Je moet de juiste spanten en, heel vaak, een mengpaneel te hebben. Je hoeft ook niet meer wilt versterkers dan uw locatie kan bieden en blaas uw gebouw circuit te trekken. Ik raad deze route alleen voor degenen troepen die een ervaren verlichting-persoon bij de hand hebt. Vraag eens rond, hebben ze de neiging zich te verzamelen met LARPers. Als dat niet lukt, raadpleeg dan uw inwoner film-student.

Kopen of lenen glas lantaarns - bij voorkeur de volledig gesloten type - nogmaals, moet je zorgen over te maken brandgevaar! U kunt ook op batterijen lantaarns zijn goed voor games in extreme omstandigheden.

Als je op een buitenlocatie, nog wat "Tiki" fakkels. Ze zijn ongeveer $ 25 per stuk, en branden voor uren op een paar gram van lampolie.

Als je gaat om een ??open vuur hebben op uw evenement, hebben een brandblusser - beter nog, hebben verschillende - bij de hand, en zorg ervoor dat iedereen in je spel weet waar ze zijn!

Als uw evenement is ingesteld op een trendy nachtclub - net als de meeste Vampire LARPs ik weet - je wilt iets dat ingetogen, over het algemeen, maar toch kleurrijk. Stel gekleurde lichten en kerstverlichting all over the place, en bagatelliseren de effen witte lichtbronnen. Als je kunt veroorloven glowsticks en dergelijke, hand hen uit ook.

Voor dat spookachtige horror gebeurtenis in te stellen in het verlaten heuveltop herenhuis, die u wilt bewaren dingen donker en somber. Schakel alle - of de meeste - van de verlichting, en geef je spelers zaklampen en lantaarns om hun weg te vinden.

Voor een fantasy-omgeving, kijk of je kunt wegkomen met het uitschakelen van alle elektrische lichten en krijgen door met kaarsen, lantaarns en fakkels - of gebruik zaklampen als "fakkels", als u wilt het brandgevaar te minimaliseren.

Een opmerking over rookmachines. Rook machines zijn een giller. Ze kunnen Diffuus licht - ideaal voor spookachtig huizen met zaklampen, en trendy clubs met felgekleurde lampen hier en daar. Maar ze kunnen een pijn in de kont. Allereerst moet je ervoor zorgen dat het runnen van een rookmachine in orde is op uw locatie - wordt het wel heel gênant als je per ongeluk op weg van een rookmelder en de sprinklers gaan branden. Ten tweede, moet je ervoor zorgen dat geen van je spelers elke ademhalingsproblemen hebben. Zelfs de 'hypo-allergeen' merk van rook kan problemen veroorzaken voor mensen met astma. Maar, als je voor gaan, doe het dan! Rookmachines kunnen gehuurd worden bij andere leveranciers, DJ agentschappen, of theatrale agentschappen. Of vraag wat rond, zou je een vriend die al eigenaar is van een hebben - zoals ik dat doe. Mijn vrienden me kopen de coolste kerstcadeaus ...

Geluidseffecten

Dit is een hard verwaarloosd gebied van LARP sfeer - vooral omdat het kan erg moeilijk zijn om te doen dan de 'boombox vol cd's' niveau. Hier zijn mijn ideeën.

Goedkoopste

U kunt wel raden wat er gaat gebeuren? Ja, een boombox vol cd's. Of het nu muziek of geluidseffecten, zal het de voorkeur verdienen om doodse stilte. Als u een cd-brander in huis, maak mix-cd's van de juiste muziek en geluiden, dus je hoeft niet de hele nacht door te brengen zweefde over uw stereo-installatie en het schakelen van muziek.

Lenen van een vriend stereo - een die past in de achterkant van uw auto. Het zal in ieder geval beter klinken dan uw boombox.

Als u het geluid F / X, zullen veel bibliotheken hebben cd's van deze dingen beschikbaar. Vraag ook om je sociale kring, als een van je vrienden kan al een mooie collectie van "Onweer" of wat je nodig hebt. Als je avontuurlijk bent, uit te gaan met een bandrecorder en probeer je eigen effecten op te nemen. Zeer de hand voor dingen zoals aan zee, of een vreemde krabben geluiden die uit de muren.

Als je buitengewoon geluk hebt, kun je een vriend-van-een-vriend die is een DJ. Zoek uit of ze snijden je een prijs pauze, want je bent zo'n al. prachtige persoon. Beter nog, het uitwerken van een handel met hen. Hij draait muziek op uw evenement morgen, en gaat u ermee akkoord om hem te helpen verhuizen zijn huis volgende week.

Goedkoper

Als uw lokale bibliotheek is beroofd van geluidseffecten cd's, dan kunt u ze kopen. Kijk naar je lokale platenzaak, of stage-aanbod op te slaan, of ga online. Als je kunt, monteren een mix-cd van de f / x je weet dat je gaat te willen, zodat je niet hoeft te worstelen met meerdere schijven naarmate het spel vordert.

Als je erin geslaagd om een ??fatsoenlijke stereo lenen, kijk of je kunt bietsen nog wat meer sprekers, en een vriend die in surround sound. Rig een fatsoenlijk geluid systeem op uw locatie. Nogmaals, het moet beter zijn dan alleen een blikkerig boombox, en luidsprekerkabel is niet zo duur.

Niet erg goedkoop At All

Huur een DJ. Ze zijn duur, maar ze zullen het werk goed te doen, en breng een zeuren sound-systeem met hen.

Als uw instelling is een trendy club, dan alles wat je echt nodig hebt is een stereo en een selectie van tunes. Kies uw muziek met de locale wedstrijd. De discrete gentlemen's club gaat klassieke muziek rustig leidingen door de lucht te hebben. De harde kern van industriële joint gaat veel ruis, en allemaal bleek tot elf. Zorg er wel voor dat de muziek niet opraken! Niets is erger in een club dan een plotselinge stilte.

Voor de spookachtige locale, je wilt veel geluidseffecten. Huilende wind, rommelende onweersbuien, ratten skitteren in de muren, dat soort dingen. Als u uw stereo-installatie en luidsprekers, zet in verborgen plaatsen, zodat de spelers zijn niet helemaal zeker waar de geluiden vandaan komen (of wanneer je op het punt om cue iets nieuws) Het kan meer uitdagend in elkaar te zetten, maar het is de moeite waard om ze te zien springen wanneer dat donderslag klinkt!

Voor een fantasie locale, zouden sommige volksmuziek goed idee voor achtergrondgeluiden. Keltische muziek wordt steeds populairder en gemakkelijk te vinden op elke muziekwinkel. Kijk ook eens naar vrolijke mediterrane of Afrikaanse muziek - omdat, laten we eerlijk zijn, veel mensen zijn in Keltische muziek dezer dagen. U kunt ook een aantal geluidseffecten, afhankelijk van uw perceel - crashen onweer, instortende bomen, gegil in het midden van de nacht, enz.

Set Dressing

Dit is het gebied waar de kosten kunnen van u af te komen zonder je nauwelijks merkt. Dus, beslissen wat je wilt, het bepalen van uw budget, en ga dan op zoek naar wat je kunt veroorloven. Als je eenmaal hebt gerealiseerd dat wat je wilt drie keer meer dan wat je te besteden hebt, uw plannen te herzien en van daaruit te handelen kost.

Er zijn verschillende manieren om zich te verkleden de "set" - door het veranderen van de muren, door het creëren van nieuwe muren - zo breken een grote lege ruimte - of door het toevoegen van veel 'kleine details' hier en daar.

Goedkoper

Ga naar uw lokale huis-verbetering winkel. Koop meerdere "drop doeken", de wegwerpmaatschappij soort die worden ondersteund met plastic. Deze zijn licht genoeg om op te hangen aan de muur met punaises of nietjes. Laat ze leeg voor "gips" muren, of versier ze met verf voor een 'club' of 'urban' look. Tip van iemand die dit gedaan heeft: doe je spuiten buiten, en de hele dag!

Ga naar een ambachtelijke winkel en koop een heleboel gekleurde slager papier. Ze verkopen het in rollen zesendertig centimeter breed, meestal geprijsd door de voet en de werf. Hang het op de muren - hetzij vast, of alternatieve kleuren, zoals zwart en rood. Combineer dit met een paar lichteffecten, en het is echt funky. Echter, als je probeert om bekleed een grote kamer, de kosten snel mounts, dus uitzoeken uw yardage en het geprojecteerde kosten voordat je naar de winkel.

Niet echt goedkoop At All

Overtuig uw gastheer om u te laten schilderen de muren - zeer onwaarschijnlijk, maar je kunt altijd vragen!

Een variant op het idee van de 'slager-paper'. Als je het geluk hebt om te leven in de buurt van een goedkope stof stopcontact (zie hieronder voor middelen in de SF Bay Area) op zoek naar zeer, zeer goedkoop polyester stof. Als u jagen rond, kun je meestal vinden 45 "breed stof voor een dollar of twee per werf. Koop delen van dat, en hang het aan de muur. Wees voorzichtig, want het zal meer dan papier weegt.

Als je besluit te bekleden uw muren in slager papier, gaan nog een stap verder. Vraag uw meer artistiek begaafde spelers om 'muurschilderingen' om op te hangen aan de muur te creëren. Als je ze voorzichtig neer aan het eind spel, kunnen ze worden hergebruikt.

Ga naar een feestje leveringsbedrijf en pick-up rollen patroonpapier. U kunt rollen dat acht meter breed zijn met dertig meter lang voor ongeveer $ 50, en ze hebben allerlei patronen op hen - van bakstenen muren, tot sterrenhemel.

Maak nieuwe muren (niet goedkoop)

Met behulp van de stof of drop-doeken, een aantal palen en stands (en eventueel een zandzak of twee) creëren een aantal nep muren te breken een grote locatie - binnen of buiten. Maak stands door nagelen twee inch Vastpennen op een basis van multiplex, of bietsen up van uw buren volleybal net stands. Op een gegeven moment, ik gebruikte PVC-pijp set in met zand gevulde paraplubakken gekocht bij de lokale huis verbetering centrum. Wat werkt.

Stel uw stands up elke zeven meter of zo, en bevestig uw 'muren' om ze met spijkers of nietjes. Neem een ??kijkje op de afbeelding, links. De muren zullen zakken een beetje, gewoon ontspannen en accepteren. Drop doeken zijn beter voor dit project, omdat ze meestal drie meter door twintig, dus je hoeft alleen maar een paar side-by-side, in plaats van naaien veel lange, smalle stukjes stof aan elkaar te creëren een zeven meter hoog te gebruiken ' muur '.

Dit is een geweldige manier om te breken van een grote lege ruimte in verschillende kleinere ruimtes. U zult versteld staan ??van het verschil in spel-energie wanneer uw pc's kunnen niet allemaal meteen zien elkaar. Als u de behandeling van uw materialen goed, kan deze set-up worden hergebruikt vele malen.

Een andere manier om wanden te creëren is het gebruik van vellen Styrofoam - zoals wordt gebruikt voor isolatie en wordt verkocht in drie-voet door acht voet lengte bij bouwmarkten - maar het is niet zonder problemen. Het probleem met piepschuim is tweeledig. One, kunt u deze niet oprollen en zet het in je achterbank. Het is moeilijk te vervoeren, tenzij je hebt een pick-up truck of een grote bestelwagen. Ten tweede, zal het 'buigen' en sag over je spelers, tenzij u te versterken of andere manier - maar het zal niet doorhangen zo veel als een stoffen of papieren wand wil. Echter, het spul is redelijk stevig, kan geschilderd worden - als het eenmaal is gegrond - en als je de hele weg en bouwen 'balken' met PVC-buizen en verbindingen, met zandzakken aan de basis te houden rechtop, je hebt een aantal bijna-permanente muren voor uw evenement.

Little Touches

Koop wat goedkope stof - minder dan je zou voor wand-bekleding - bos het op en hang het als 'swags' uit de ramen en deurkozijnen. Geloof me, het is een zeer 'in' kijken op dit moment. Als u polyester, NIET draperen het over iets warm, zoals een lamp. Het zal smelten, afgeven verschrikkelijk rook en mogelijk in brand vliegen.

De volgorde van de meubels in het huis van je gastheer, gewoon om het een beetje anders. Bedek dat meubilair in voornoemde goedkope stof.

Als uw bende speelt in een griezelige locale, het opendraaien van de airconditioning - ook al is het winter. Niets zegt 'spooky' als een koude, donkere kamer!

Black out uw ramen met zwarte slager papier om Suspension of Disbelief gemak als je gedwongen om een ??vampier spel te draaien overdag - of je probeert aan te tonen dat de personages allemaal alleen in de lege bossen ...

Get some crêpe partij streamers en leg ze over de plaats - of alleen zwart streamers en zijn gotische en vreemde ...

Als het in de buurt van Halloween, koop een ton van de glow-in-the-dark-producten. String, plakband, verf, haarlak. Het spul is fantastisch en er zijn veel toepassingen voor. Voor een leuke idee in je spookhuis, schilderen vreemde sigils op uw normaal papier muren. Ze zullen niet zichtbaar zijn totdat de storm knock out de macht en de lichten uitgaan ... Zet glow in the dark sterren - geverfde of stickums - op uw slager papier muren, de meubels, zelfs andere spelers, of ze nog lang genoeg vast te houden. Gebruik de tape om alle uitstekende randen van uw meubels te markeren, met een minimum van speler ouchies te verzekeren wanneer de lichten uitgaan.

Muren

Goedkoopste

Nemen van de kunst die er op de muren, indien van toepassing.

Hang posters op - de jouwe, of degenen geleend van de spelers - die het spel de stemming past.

Een goedkope 'bohemien' behang effect - nemen pagina's uit oude newsapers en plak ze boven op de muren, de vloer tot aan het plafond. Oud, geel krant ziet er bijzonder funky. Goed voor de vervallen herenhuis, of hol van de diep nutso Vampire.

Voor een gala sfeer, gekleed uw muren in slager papier - geheel of gedeeltelijk - gaan daarin een stap verder. Tape up split-open vuilniszakken onder je 'behang', geef je spelers goud, zilver en zwart markers en hen aanmoedigen te schrijven op de muren. Dit was een grote hit op een 'nachtclub' in handen van mijn Malkavian karakter. Get trossen helium ballonnen, ook - goedkoop en leuk. Maar ik niet aanraden die 'mini-tanks' die je kunt kopen in de winkel, als de ballonnen die zij leveren zijn niet erg goed in het houden van de helium in, tenzij ze behandeld worden met dat geheim polymeer dat alle ballon leveranciers. Ik heb een link voor de spullen, hieronder.

Voor de spookachtige spookhuis, ga met duidelijke daling doek geplakt op de muren. De grauwe kleur suggereert oude pleisters. Stain het papier hier en daar met een sterke thee - en laat het drogen! - Voordat opknoping het op. Voor heiligdom van de tovenaar, zet sterren op het plafond - of sterrenhemel-patroon papier.

Voor een uitgebreid locatie, gebruik stof volants op de ramen en deuren, bedekken uw meubels met stof - of zelfs geleend slipcovers. Gekleed de muren in slager papier en stencil op een aantal mooie bloemmotief in de buurt aan het plafond - of helemaal over als je de tijd! Zorg ervoor dat uw verf niet helemaal genieten door je papier! Gebruik baksteen-patroon papier voor dat industrial/80s-comedy-club gevoel.

Voor een fantasy game, kijk of je kunt uitgeven aan een aantal die bedrukt papier die ik hierboven vermeld. Het is beschikbaar in patroon een 'stenen blok' die perfect is voor het kasteel van de bad guy's!

Props Dit is waar ik altijd blazen mijn budget. Ik verliefd op alle coole prop-vormige dingen die ik kan brengen in een spel. Nogmaals, zorg een budget voordat je gaat winkelen, en dan hou je eraan! Vragen in gedachten te houden bij het maken van je beslissingen zijn: Zal ??het spel ineenstorting, zonder dat dit? Kan ik opnieuw gebruiken? Ben ik alleen het kopen van dit voor de 'cool' factor, in plaats van voor zijn nut in het spel? Als je antwoorden: "Ja, ja, nee" dan is uw aankoop is volledig gerechtvaardigd. Anders denk lang en hard voordat in een hoop geld en tijd voor items. Een essentieel prop zouden de tien dollar aan slijm en glitter voor de mysterieuze Glob dat is de ster van uw horror spel. Een niet-essentiële prop is de $ 100 eerste-editie van de Necronomicon ...

Goedkoopste

Om het opzetten van een 'gala' instelling, lenen bestek, servies, glaswerk, tafelkleden etc, van welke van je vrienden heeft de meeste smaak. Vergeet niet, je het te breken, je hem kocht!

Voor 'mysterieuze voorwerpen', praten met iedereen die je kent die geliefhebberd in de New Age beweging. Ze hebben waarschijnlijk een mooie collectie interessante kristallen en dergelijke die zou zorgen voor occulte rekwisieten. Vraag niet om uw heidense vriend athame lenen want het ziet er "cool". Geloof me op dit punt.

Zoek uit wie loopt de prop winkel bij uw plaatselijke theater of community college drama-afdeling en worden hun beste vriend. Lenen wat je kunt flikflooien van hen.

U hebt waarschijnlijk spelers die van een artistiek gebogen. Vraag voor hun hulp bij het creëren van een prop, en bieden ze punten te ervaren als een beloning, als je niet kunt veroorloven om te betalen, of trainen een soort van handel.

Vergeet niet dat uw spelers kunnen hun ongeloof opschorten. Neem dat gehavende oude bibliotheek boek van boekenplank uw broer en vertel de spelers is het een oude Grimoire.

U kunt gaan een lange weg met papier mache, een lijmpistool en spuitverf! Probeer het en zie!

Goedkoper

Leer om uw lokale spaarzaamheid winkels houden. Van kleverig kostuum-sieraden die kan verdubbelen als de vervloekte Ruby van Siam, aan wijnglazen voor uw nachtclub, om knuffels voor de Malkavian's 'komen als je innerlijke kind' partij, spaarzaamheid winkels zijn de eerste plek waar je moet gaan. Ga altijd naar verschillende winkels tijdens je prop-scavenging expedities, zoals u zult iets interessants te vinden op elk van hen.

Idem voor garage verkoop. Ik heb een keer scoorde een negentig jaar oude schrijfmachine voor $ 30 bij een lokale garage sale, yay!

Koop mooie plastic 'glaswerk', gouden platen en dienbladen, fancy servetten en tafelkleden van een partij-leverancier. Ook krijgen party toerusting zoals streamers, deur hangers, glittery confetti. Niets zegt 'klasse', zoals matching glaswerk.

Niet echt goedkoop At All

Koop meubels uit garage sales en spaarzaamheid winkels - dan hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van het als u per ongeluk het podium bloed te vergieten alles over.

Huur dingen zoals tafels, stoelen, bestek en glaswerk uit een partij leveringsbedrijf - kijk in de Gouden Gids voor aanbiedingen.

Ga helemaal uit en koop elementen uit een prom / feest leveringsbedrijf. U kunt alles van 'stenen' zuilen, "gas" straatverlichting, tot reusachtige hoefijzers (hoe Batman!). Er is een link naar een goede leveringsbedrijf, hieronder. Niet goedkoop, maar zeer herbruikbaar!

Voor een gala-instelling, doe wat je kunt om de plaats stijlvolle look - leuke tafel-instellingen en mooie centerpieces, netjes meubilair, enz. Als u armaturen huren van een partij leveringsbedrijf, doe het dan. Anders, gewoon lenen of kopen wat je kunt. Bijpassende tafelkleden en mooie glazen kan gaan een lange weg, geloof me. Ook staan ??erop dat je spelers wegdoen hun frisdrank blikjes en hun Doritos zakken. Als ze moeten eten, vertel hen om hun voedsel put "in" het spel. Niets slagen die exclusieve nachtclub ziet eruit als een zak van Taco Bell op de tafel.

Voor uw spookhuis, kopen gebruikte meubelen en vervolgens sloeg de hel van te maken voor dag van de wedstrijd. Als het meubilair is gewoon hout, neem staalwol om het, of laat het in de regen en zon voor zo lang mogelijk. Als het meubilair is bekleed, neem een ??schaar (of een slecht opgeleide kat) om het en snijd het, zodat het ziet er echt versleten. Een dergelijk meubilair is een geweldige plek om aanwijzingen te verbergen! Ontvang een artistieke vrienden die hebben gelezen te veel HP Lovecraft om een ??'oude grimoire' voor je spelers te creëren. Onderschat nooit de kracht van een spookachtige hardgekookt ei dat is geverfd goud, en heeft een klein blauw pentagram beklad aan de ene kant.

Voor een fantasy setting, op zoek naar 'rustieke' elementen in de tweedehands winkels of van je vrienden 'keukens. Houten kommen, aardewerk borden, zonder opsmuk messen en vorken. Verzamel al je vrienden die wonen Renaissance Faires en vraag hen om lenen je hun spullen - in het bijzonder bestek, kroezen en bekers. Met alle middelen, weg te blijven van plastic bestek, papieren borden en natuurlijk polyester tafel bekledingen.

Kostuums

Het is echt aan de speler om te zorgen voor hun eigen kostuums. Maar een goede game-master-zullen hun best doen om te helpen een speler samen een kostuum. Voor mijn advies over kostuums, lees het artikel kostuums Tips voor de goedkope en Wanhopig op zoek naar de basis. Hier, ik ben gewoon ga in de niet echt goedkoop te krijgen At All aspect.

Niet echt goedkoop At All

Huur kostuums. Kijk in het telefoonboek voor het theatrale kostuum verhuur. Wees bereid neer te zetten een flinke storting, met name als uw woning huis vintage kleding gebruikt.

Leer hoe om te naaien, en maak je eigen kostuums. Het kan heel duur, maar het is de moeite waard voor de aangepaste pasvorm en stof!

Maak 'kostuum kast' een gedeelde - een verzameling van kostuum items die worden gedeeld tussen verschillende GMs en verschillende game troepen. Vraag uw spelers om stukjes van de juiste kleding, of trol doneren via spaarzaamheid winkels, op zoek naar dingen die kunnen worden toegevoegd aan de stapel. Tape een zelfgemaakte label - wasserette tape en een magische marker - in elk punt met uw naam en uw telefoonnummer, gaan opdat het item af te dwalen.

Conclusie

Zoals je misschien al geraden, ik hou van lopen live-action games, en ik hou van het proberen om de sfeer die verder gaat dan de plot en de personages vast te stellen. Maar houd dit in gedachten: Uw plot en de personages zijn de belangrijkste dingen in je spel. Niet ten koste van de tijd die u moet besteden aan hun ontwikkeling uit te gaan en te kopen party benodigdheden voor uw "Vampire Club". Soms, als ik verzanden door een netelig perceel probleem in de ontwikkeling van mijn spel, word ik afgeleid door pixie de 'kewl prop' - en dat is slecht nieuws rondom. Veel van wat ik heb beschreven is jus - maar het kan worden gedaan!

Idealiter zou er een aantal GM in ieder grootschalige LARP. Ten minste een van hen zal uitsluitend gewijd zijn aan sfeer - het verzamelen en bijhouden van rekwisieten, het samenstellen van stellen elementen, zorg ervoor dat de stereo en de juiste muziek zal zijn op-scene spel-dag komen. Een gespecialiseerde positie als die van de plot-GM zal weerhouden worden overweldigd. Als je een game-master niet sparen om gewoon sfeer, dan doe je best op te splitsen aspecten van atmosferische het spel tussen jullie. Een GM is verantwoordelijk voor het maken van rekwisieten die moeten worden handgemaakt. De andere is belast met het krijgen van de wand-decoraties en servies bij elkaar, etc.

Wat u ook besluit te splitsen van het werk, wordt het de moeite waard! Vergeet niet om foto's te maken!

No comments:

Post a Comment