Sunday, January 6, 2013

De Avontuurlijke Tarzan Spelletjes

De Avontuurlijke Tarzan Spelletjes

Tarzan is een fictief personage, die is opgevoed door een familie van apen. Het verhaal speelt zich af in de 19e eeuw, en overlevenden van een verdrinking schip grond in de bossen van Afrika. De overlevende echtpaar heeft een jonge zoon, en ze bouwen een boomhut om te schuilen zichzelf. Maar helaas een vrouwtjeluipaard valt de paar en doodt hen. De enige overlevende, wordt het kind vervolgens gered door een jonge vrouwelijke gorilla, die hem aanneemt en noemt hem Tarzan.

Veel games met Tarzan zijn ontwikkeld en deze interessante games zal u uren plezier.

De spellen kunt u bepalen Tarzan met de cijfertoetsen op het toetsenbord en een aantal extra functies kunnen worden gebruikt via de spatiebalk worden.

Avontuur Tarzan games hebben Tarzan in het midden van de jungle en je moet hem te leiden door de jungle. De speler krijgt drie levens en je verliest een leven als Tarzan in het water valt of wordt opgegeten door een dier. De gezondheidstoestand van Tarzan wordt ook weergegeven door een balk, die groeit korter elke keer Tarzan gewond raakt.

Tarzan puzzels zijn leuk en je krijgt een lijst met items die je nodig hebt te vinden op het scherm. De items subtiel verborgen en vereisen concentratie, zodat ze allemaal te vinden binnen de tijd.

In sommige spellen wordt Tarzan krijgt een eenvoudige wapen als een boemerang waarmee om zich te verdedigen, terwijl de voltooiing van zijn avontuur. Verzamel voorwerpen zoals fruit om bonus punten te krijgen en alle vijanden die je tegenkomt te doden.

Andere Tarzan spellen hebben interessante puzzels, zoals legpuzzels, en je krijgt de stukken die je moet correct instellen om de oorspronkelijke afbeelding te verkrijgen.

Kleurplaat spellen zijn er ook en deze zijn ook geschikt voor jonge kinderen. U krijgt een duidelijk beeld en kan transformeren met behulp van de verschillende beschikbare kleuren. Veel personages uit de Tarzan cartoon worden gegeven en u kunt uw favoriete er een te kiezen en breng het tot leven.

Veel andere spannende Tarzan games zijn ook beschikbaar en u kunt een gevecht met de luipaard die Tarzan's ouders vermoord hebben. Kick en punch en genieten van uw woede om het spel te winnen.

Dress-up games zijn erg cool en je kan Tarzan in verschillende avatars. Sommige spellen kunt u ook aan te kleden andere personages van de cartoon. En kun je uren uit te proberen verschillende kapsels, kleding en accessoires.

No comments:

Post a Comment