Thursday, January 10, 2013

Alles over de SWTOR Tank klasse

Alles over de SWTOR Tank klasse

Tijdens het afspelen van Star Wars: The Old Republic, die de rol van de SWTOR Tank is de beste manier om met succes door het spel bewegen met weinig problemen. Als de tank, heb je (2) twee rollen in te vullen. De eerste rol van de tank is op te vallen door een tegengestelde schepsel, ook wel bekend als de dreiging. Als eerste aangevallen, moet je in staat zijn om aanzienlijke schade te nemen en te overleven. U kunt dit doen door ofwel het hebben van een goede hoeveelheid van gezondheid, of het leren om weg te navigeren van eventuele bedreigende schade, ook gewoon met de beste bescherming. Een tank kan taunt doelen, ongeacht bedreigen hen om het dreigingsniveau.

Er zijn zes klassen die de mogelijkheid de tank rol knie hebben, de klassen hebben een vaardigheid boom voor ondersteuning van tanken taken. De klassen zijn:

Guardian Jedi Knight

Shadow Jedi Consular

Vanguard Trooper

Juggernaut Sith Warrior

Assassin Sith Inquisitor

Powertech Bounty Hunter

Voor een succesvolle tank, wanneer de optie beschikbaar is moet je ervoor kiest om een ??bedreiging in plaats van beschadigd raakt uit worden aangevallen te worden. Tanks gaan door middel van een goed bedrag van de schade, die tanks veroorzaakt afhankelijk van goede hygiënische omstandigheden, de vaardigheden weg te komen van / schade te voorkomen, en hun eigen harnas. Deze drie componenten zal helpen om zijn of haar tank in de beste vorm. Een tank moet overleven om er zeker van dat de tank in staat zullen zijn om alle aanvallen te weerstaan.

De een fout die bijna iedereen maakt is door te geloven dat slechts een van de drie componenten nodig is om een ??succesvolle tank komt vaker voor dan de andere. Elk van de vaardigheden hebben hun eigen zwakheden. Als bekwaam in alle drie zal zorgen voor een evenwicht voor de tank en zal helpen met het succes.

Er zijn vaardigheden waarmee een tank succesvol zijn. Deze vaardigheden kan worden bereikt op vele manieren. De mogelijkheid om te manoeuvreren rond doelstellingen is zeer essentieel. Het belangrijkste is bij het begin van het spel als alle doelen hebben dezelfde dreigingsniveau. Merk ook op dat het belangrijk is om te kunnen targets multitasken, waarbij meerdere in een keer. Door dit te doen zal je af te stemmen om te profiteren van de situaties en meer succesvol te zijn. Tenslotte het gebied van vermogens effect dat de speler meer dan een dier tegelijk richten. Dit zal helpen bij het slechte spelen vaardigheden zijn op sleeptouw.

Soms lopen we in situaties waarin meer dan een tank nodig is en dat is waar de "off" tank in het spel komt. Het gebruik van meer dan een tank in staat zal stellen om een ??sterke vaardigheden en meer succes. De off tank fungeert als een beschermer voor de andere tank. De off tank zal vechten alle andere schepselen, terwijl de eerste tank is in strijd met de "baas".

De leiders van de groep zijn altijd de SWTOR Tank klasse. Omdat zij het grootste deel van de klap, zijn ze vaak duurder dan andere klassen te repareren. Zij zijn de meest gewilde rol vanwege hun well-to-do voorstellingen. De tank zal altijd meer succes in groep te spelen, in tegenstelling tot solo te spelen gezien hun feitelijke rol in het spel. Solo gevechten duren veel langer in beslag nemen. De SWTOR tank rol is een rol die kan een zegen en een vloek. Afhankelijk van de speler en hun eigen vaardigheden bepalen de zegen of vloek.

No comments:

Post a Comment