Saturday, January 5, 2013

Yu-Gi-Oh Battle Pack: Epic Dawn

Yu-Gi-Oh is al lang een spel van "cookie cutter" decks gebaseerd op krachtige archetypen, pas echt veranderen met de veranderingen in de meta-game als nieuwe sets worden vrijgegeven. Het is zeker waar dat bepaalde archetypen gewoon een grote meerderheid van de anderen te overmeesteren, en match-ups tussen de Top 8 "cookie cutters" ten opzichte van de meer creatieve brouwsels hebben de neiging om zeer slecht te zijn voor de laatste categorie. Nou, Konami besloten, correct, om dingen te schakelen en het level playing field met de nieuwe Battle Pack, en hopelijk de eerste van vele, Epic Dawn.

Net als de Mega Packs voordat het, de Battle Pack is een herdruk set, met kaarten dateren al een paar jaar. In tegenstelling tot Mega de Legendary Collection 2's Packs of de meer verspreide Ra Yellow Mega Packs, maar Epic Dawn gaat terug tot het begin van Yu-Gi-Oh. Zoals je je kunt voorstellen, dit zorgt voor een zeer grote en gevarieerde reeks, en dat het doet. Terwijl het hebben van Airknight Parshath in dezelfde verpakking als een XYZ monster zoals Utopia is een beetje vreemd, als je kijkt naar hoe de set is opgebouwd, het komt allemaal samen.

De Battle Pack is speciaal ontworpen om een ??product waarmee u om uit te gaan met je vrienden, een paar pakken kopen en direct een dek te maken van die kaarten zijn. Dit is pretty awesome als je bedenkt hoe goed de kaarten in deze verpakkingen werkelijk zijn. Ja, er zijn een heleboel van "old school"-kaarten die niet meer lijken al die relevant, maar de mens, hoe lang is het geleden dat je hebt gezien een Slate Warrior? Met slechts 5 kaarten in een verpakking, ja, dan moet je een flink aantal verpakkingen te kopen, maar gezien ze zullen worden verkocht voor ongeveer dezelfde prijs als een Duelist Pack (ongeveer $ 2) je kunt veroorloven om veel te kopen op een krap budget. Denk aan dat 50 kaarten, iets meer dan een basis-Yu-Gi-Oh deck, voor ongeveer $ 20. Dat is beter dan het kopen van een starter deck, echt, als je dan ziet de setlist.

Begrijpelijk, zodat het aantrekkelijk voor een concurrerende format beperkte er veel interessante kaarten, evenals zeer krachtige kaarten. Tour Guide van de Onderwereld (een van de meest populaire monster kaarten in de geschiedenis van het spel) en Fiendish Ketting zijn nu zeer snel beschikbaar zijn voor u om te gebruiken in uw Battle Pack dek, niet te vergeten, kunt u ze gebruiken in uw huidige Gebouwd Yu-Gi-Oh deck. Nog meer fascinerend is de opname van de kaarten lang verbannen van wedstrijden, zoals Raigeki en Harpie's Feather Duster. Deze kaarten zijn nu speelbaar in de Limited Battle Pack toernooi-indeling, omdat ze gaan redelijk vaak (zelfs als rares in de verpakking), zodat u kunt er zeker van zijn dat je meer dan een paar te zien tijdens een bepaalde toernooi.

Wat zo mooi is aan deze set is echter het feit dat je niet eens hoeft te gaan naar toernooien om veel plezier te hebben. Je kunt gewoon blijven kopen packs tot het bouwen van een echt goede en krachtige dek, een die je kon eigenlijk naar een zeer concurrerende gebouwd Toernooi en win meer dan een paar spelletjes met.

Wat betekent dit voor de secundaire markt voor kaarten zoals Tour Guide? Om eerlijk te zijn, het is de Starfoil kaart in elke verpakking die ervoor zorgt dat deze set zo zeer gewild. Net als de Hobby League parallellen en Duel Terminal folie kaarten voor hen, kan de starfoils worden elke kaart in de hele set (gemeenschappelijk of zelden). Aangezien elke verpakking heeft een, je zou kunnen hebben een zeer waardevolle collectie van Starfoil kaarten zeer snel, vooral als je Pot of Duality krijgt, Forbidden Lance of Tour Guide op regelmatige basis in dat slot. Ja, zie je een enorme daling van de kaart prijzen, maar de enigen die echt zullen zwaar worden getroffen is Tour Guide (tot ziens 100 dollar prijskaartje) en Fiendish Ketting (niet langer $ 50). De opname van de starfoils in zo'n groot set gaat maken individuele starfoils zeer gewilde, en daarom zullen ze vrij hoge waarde hebben op de secundaire markt.

Yu-Gi-Oh spelers kunnen niet wachten tot de Battle Pack toernooien om te beginnen. Er zullen een aantal behoorlijk goede prijs-kaarten voor de winnaars, blijkbaar, en niet alleen dat, zult u in staat zijn om naar huis te nemen een aantal behoorlijk goede kaarten alleen van de verpakkingen u gespeeld om soep van je eigen persoonlijke deck te helpen bij het nemen van de top om te winnen dat toernooi dat je nooit zou kunnen lijken om gewoon te boven, omdat je niet kon veroorloven Fiendish Kettingen en Tour Guides. Dank je wel, Konami.

No comments:

Post a Comment