Saturday, January 5, 2013

WW2 Laatste verdediging

games

Welkom op mijn spel gids. Vandaag zal ik het bekijken van een flash game genaamd WW2 Last Defense. Waar gaat dit spel over? Nou, volgens de auteur de beschrijving, "Zoals je kunt raden, jij bent de laatste verdediging. Je hebt je team om u een back-up de hele tijd, maar het is nu aan de laatste druppel en het is gewoon je weg was. Versla de inkomende aanval van Duitse vijanden. "

Dit spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog 2 (WW2), die gemeenschappelijke geschiedenis is voor de meeste, maar voor het geval u een snelle achtergrond controleren daar gaan we. WW2 ook wel bekend als de Tweede Wereldoorlog was een van de grootste wereldwijde oorlogen die plaatsvonden tussen 1939 en eindigde in 1945. Deze oorlog onder de meeste landen van de wereld verdeeld in twee categorieën, de geallieerden en de As-mogendheden. Het had een enorme impact op de wereld, zelfs tot op de dag, zoals blijkt uit de creatie van dit spel.

Dus iedereen alle gevangen? Het was een grote oorlog werden veel gevechten en de Duitsers beschouwd als de "bad guys". Dit spel begint met details over uw situatie, Een bos van Duitse soldaten zijn jouw kant op en je bent de laatste soldaat van je troepen om de lijn te verdedigen.

Controls:

Pijltjestoetsen om te bewegen (U echt nodig om naar links en rechts).

Spaties worden gebruikt om een ??kogel te schieten.

Een paar vijanden zal naar beneden komen, maar schiet ze tot op de dag is voltooid. U wordt dan gebracht naar een "Upgrade Screen", waar u twee upgrade-opties:

Verhoog Schade met 25%

Verhoog Beweging Snelheid met 50%

Nu, kunt u kiezen wat je wilt, maar ik zou aanraden te beginnen met een kleine beweging snelheid, want uiteindelijk de vijanden zullen komen op zo'n hoog tempo dat u nodig hebt om te kunnen reizen snel genoeg om ze te schieten! Bewaar deze upgrade, maar hier is de sleutel met de schade modifier: Altijd een upgrade van uw schade aan het punt waar het duurt minder dan 3 schoten om te doden een vijand. Als u zich niet aan dat eenvoudige regel dan de vijanden snel overweldigen.

Samenvatting van de upgrades:

Er zijn twee upgrades: Snelheid boost en schade boost

Zorg ervoor dat het nooit meer dan 2 shots nodig is om te doden van een vijand

Upgrade uw snelheid als u al twee shotting vijanden

Nu alleen spoelen en herhalen! Het is een zeer eenvoudig spel, maar het wordt moeilijk FAST.

Mijn eerlijke mening:

Het is een meer dan gemiddelde flash game, maar niet geweldig. Ik zou zeggen dat het een 6/10. De graphics zijn redelijk goed, maar niet per se goed in elkaar. Bepaalde ontwerp is voorzien van botsing, maar het is nog steeds aantrekkelijk in de meeste gebieden. Ga je gang en probeer dit spel, maar verwacht niet dat een meesterwerk.

Veel plezier en geniet!

No comments:

Post a Comment