Saturday, January 5, 2013

Rat 7 - Cool Gaming Mouse

Rat 7 - Cool Gaming Mouse

Ben jij een gamer? Vind je het leuk om de gekste versnelling die is daar te hebben? Ik doe. Ik hou van de nieuwste gizmo's, zeker, maar ik hou ook van de meest configureerbare en meest capabele. Als u in PC gaming, moet de u kijken op Cyborg de Rat 7.

Dit kleine stukje van de elektronische en mechanische tovenarij, de Rat 7, is een van de liefste kleine aanwijzingen die ik ooit heb gebruikt, om zeker te zijn. Maar er is meer aan de hand dan dat.

Not Just Cool zoek

De Rat 7 is niet alleen maar koele kijken, hoewel koele kijken het is, het is ook super nauwkeurig en precies. Er is redenen voor, maar ik vermoed dat dit de belangrijkste focus van dit wendbare beestje. Ze zijn gebouwd in een groot aantal aanpassingen die u kunt toevoegen aan deze muis. Noemde het een muis door de manier, is als het roepen van een Ferrari een auto. Het is gewoon niet genoeg. Toch bereiken ze deze precisie in een paar manieren.

Precisie, nauwkeurigheid Comfort

De eerste manier waarop ze te bereiken een dergelijke ontzagwekkende nauwkeurigheid is om de muis te passen aan uw hand. Immers, het is de match tussen je hersenen en je hand die zo vitaal belang bij het vertalen van uw intenties tot actie! De manier waarop ze dit doen is om u te laten passen elke denkbare hoek en as van de muis zelf.

Zo is er een mogelijkheid waarmee u de werkelijke lengte van de muis. Als je grotere handen of diepe palmen, deze kunt u dienovereenkomstig aan te passen. Van een comfort en vermoeidheid oogpunt, is het moeilijk te verslaan dit soort instelling en afstelling.

Daarnaast is er ook een correctie voor de duim plaat. Sommige mensen, zoals ik, hebben de neiging om flare hun duim uit zonder het te weten wanneer ze met de muis. Er is een aanpassing waarmee u experimenteren met de hoeveelheid flare. Dit is echt mooi. Het is iets dat niet voor de geest als je gaming, maar de waarheid is de manier waarop uw tegenstelbaar cijfers verbindt met het invoerapparaat is eigenlijk heel kritisch.

RAT 7 Schakelbare Faceplates

Tenslotte is er de mogelijkheid om te schakelen van de voorplaten Rat 7. Je zou kunnen denken dit is een mogelijkheid voor het doel van ijdelheid. Niet zo. De waarheid is elk van de drie sets voorplaat een andere finish. De standaard frontplaat is een matte afwerking. Maar er zijn twee anderen. Zodra verhoogt de hoogte van de muis, en de andere heeft een ruwere afwerking. Beide hebben hun plaats.

No comments:

Post a Comment