Wednesday, January 2, 2013

De Beste Fee Spelletjes voor meisjes

Het is geen verrassing dat kleine meisjes zijn absoluut gek op fee games. Het is echt moeilijk te vinden een klein meisje dat niet genieten van bijna alles wat met feeën. Dit is wat maakt het zo'n een gemakkelijke keuze te fee spellen te spelen op elke vorm van samen voor jonge meisjes. Er zijn vele fee spelletjes om uit te kiezen, maar is het zinvol om hiermee de meest populaire. Hier zijn de beste fee spelletjes voor meisjes.

Speld de Vleugels van de Fee

Dit spel is een fantasievolle te nemen over de overlevering Pin de staart op de ezel party game. Teken een fee op een groot stuk karton, poster bord of slager papier. Het zal uiteraard moeten een achteraanzicht van de fee te zijn, omdat de meisjes zal proberen om de fee vleugels speld op. De fee vleugels moeten komen in glitter. Vergeet niet dat glitter is de fee stof dat het wonder brengt in sprookjes spelletjes voor meisjes. Gebruik dubbelzijdige tape, of vouwen afplakband in zichzelf. Blinddoek de meisjes met een zeer sprookjesachtige sjaal en spin ze rond drie keer voor te laten de proberen de vleugels pin op de fee.

Fairy Treasure Hunt

Dit spel is altijd een grote hit op feestjes voor meisjes. De ouder aanwijzingen in het hele huis verbergt voor de meisjes te vinden. Elke aanwijzing brengt de meisjes een stap dichter bij een fee schatkist. De aanwijzingen zijn het leukst als ze nodig hebben de meisjes om een ??raadsel op te lossen of een vraag te beantwoorden. Probeer het aantal aanwijzingen te houden onder de tien om ervoor te zorgen dat de meisjes niet te vervelen voordat ze hun beloning. De fee schatkist moet worden geladen met allerlei fee dress-up spullen. Veel fee vleugels, moet wands, bloemen en glitter worden opgenomen. Het is ook een goed idee om een ??soort van zoete traktatie gezet in de fee schatkist.

Fairy Telefoon Game

Dit is de fee versie van het populaire spel voor kinderen van Telefoon. De meisjes zitten in een cirkel en de jarige of een ouder fluistert een geheime boodschap over feeën naar een ander meisje. De meisjes alle fluisteren het bericht naar het volgende meisje, en tegen de tijd dat het bericht gaat helemaal rond de cirkel het is volledig getransformeerd. Het resultaat is meestal iets hilarisch.

Fairy Dress Up Dash

Elk meisje krijgt een stapel van de sprookjes dress up kleding. Elk meisje races om te zien wie de jurk zetten kleren op de snelste. Dit spel kan gespeeld worden in twee teams of individueel. Het winnende meisje of het team moeten een plaat van de sprookjes van cookies.

No comments:

Post a Comment