Wednesday, January 9, 2013

Mahjong: Toen en Nu

Mahjong: Toen en Nu

Wat is Mahjong? Nou ja, moeten veel bekend zijn met deze term. Elk spel-liefhebbende persoon zou zeker weten wat het precies is. Het is niets, maar een spel dat zijn oorsprong in China. Soms, het wordt ook ingedeeld in de domino spelletjes 'categorie. Als je vier in getal, en te vervelen, dan kunt u dit spel zeker spelen op een van de online gaming sites.The tafel spel moet dragen geen gelijkenis met de nieuw uitgevonden solitaire type, dat is een tegel matching single player game gespeeld in de PC . Deze Chinese spel is vergelijkbaar met rummy, een kaartspel, het vereist extreme vaardigheid, berekening en strategie. In Azië wordt dit spel krijgt de naam "het gokken spel."

Mahjong tegel spel bestaat uit 136 tegels met Chinese symbolen en tekens. Echter kan het aantal tegels variëren per regio. In het algemeen is het spel begint door het geven van elke speler 13 tegels. In ruil daarvoor de spelers te trekken en zich ontdoen van tegels, tenzij een wettelijke hand voltooid is. Ben je benieuwd wat een juridisch hand is? Een juridische hand is niets, maar een winnende hand bestaande uit 14 tegels, dit kan worden bereikt door het plukken van het van de muur (winnen van de muur), of door te stelen, terwijl een speler heeft weggegooid een tegel die nodig was voor het invullen van een juridische hand (winnen door een aftrek). Het is met de 14e won tegel waarmee de speler vormen melds (4 groepen) en het hoofd (een paar).

Vandaag de dag, Mahjong kenmerken van de spelers en de populariteit verschillen wereldwijd, het is meer populair in de Aziatische landen in vergelijking met westerse landen. De populariteit van Mahjong blijkt uit het bewezen feit in 2010, dat het de meest bevolkte tafel spel gespeeld in Japan. Veel aanhangers van deze tegel spel het gevoel dat zijn populariteit is dag afneemt tot dag, en de inspanningen worden ondernomen voor de heropleving van het. Het feit dat deze game de cultuur zijn wortel in China heeft kan nooit worden vergeten. Zelfs vandaag de dag, vele Hong Kong films portretteren dit spel in bepaalde scènes.

We moeten nooit negeren het onderzoek, waarin staat dat Mahjong epileptische aanvallen veroorzaakt indien gespeeld voor een langere periode van tijd, vergelijkbaar met diverse andere spellen, waaronder, schaken, kaartspelen, dammen en Mastermind. Echter, er zijn slechts 23 gevallen gemeld in de medische literatuur, die werden veroorzaakt door het spelen van dit spel. Dit is geen uitsluitingscriterium voor het spelen van dit prachtige spel. Mensen de voorkeur dit spel, of het was in het verleden of heden. Het was populair, zowel toen, en nu.

No comments:

Post a Comment