Monday, January 7, 2013

Puzzels die je mentale vaardigheden Challenge

Puzzels die je mentale vaardigheden Challenge

Puzzel games zijn een interessante manier om u uitgedaagd. Deze spellen stimuleren je om na te denken, en je bezig te houden denken strategisch en analytisch te helpen bij het oplossen van een puzzel.

Sudoku is een zeer bekende puzzelspel dat zijn spelers uitdaagt om een ??9x9 raster op te lossen met de nummers 1 tot 9 gezien het feit dat een aantal niet krijgt herhaald in een rij, een kolom of een van de 3x3 vakken die de 9x9 grid te vullen. Dit spel heeft verschillende niveaus, variërend van makkelijk tot moeilijk, en de eenvoudigste vorm van het spel is de 2x2 puzzel, dat is ook geschikt voor kinderen.

Een andere puzzel spel dat kun je bezig te houden voor uren is de Toren van Hanoi. Dit is een eenvoudig spel dat heeft eenvoudige regels. Je moet ringen van de ene staaf naar de andere met behulp van de minst aantal zetten in gedachten houden dat een grotere ring niet kan rusten op een kleinere en dat slechts een ring kan worden verplaatst op een moment te regelen.

Een Tangram puzzel is een uitdagend puzzel die kunnen houden u verslaafd aan voor uren. In dit spel krijg je een vorm en het aantal vormen. Je moet het ontwerp opnieuw uit de vormen die je hebt gekregen. Dit spel vereist de verbeelding van de speler en een aantal analytisch denken om het ontwerp goed te krijgen.

Een andere spannende puzzel spel is Reverse. De computer versie van dit spel kan de gebruiker zijn stuk op het bord, waarna de computer de beurt spelen. Op de volgende beurt plaatst de gebruiker een nieuw stuk op het bord en alle stukken die vallen in tussen de oude stuk en het nieuwe stuk behoren tot de computer zal direct worden van de gebruiker stukken. De winnaar is degene die de meeste stukken op het bord wanneer er geen zetten meer mogelijk zijn.

Jewels Gear is een andere interessante puzzel game waarin een aantal van de juwelen betreft op een bord. Het doel van de speler is om het opruimen van de raad van bestuur door het kantelen van het.

Hangman is een puzzelspel dat vereist zijn spelers te raden een woord, en de enige hint dat hij / zij wordt gegeven zijn de weinige brieven die behoren tot het woord in kwestie. De speler kan slechts een beperkt aantal maatregelen om het woord correct te raden zonder dat opgehangen en het verliezen van het spel. Dit spel kan individueel worden zo goed gespeeld tussen twee spelers.

Puzzel spellen versterken iemands vermogen om dingen te analyseren en logische oplossingen te vinden. Ze helpen in het vertragen van het verouderingsproces en is een prachtig recreatief hulpmiddel voor degenen die willen de avond doorbrengen spelen gunstig games.

No comments:

Post a Comment