Wednesday, January 2, 2013

Top Gratis iPod / iPhone Games

Leuke spelletjes kan moeilijk zijn te vinden in de App Store, want er zijn zo veel dat zijn niet alleen maar de moeite waard de tijd die het duurt om te downloaden. Maar omwille van de game liefhebbers overal waar ik met u delen een paar van mijn favoriete games op mijn iPod, zodat u kunt genieten als ik.

Fall Down - Fall Down is een leuk spel waar er een aantal lijnen en een bal. Je kantelt je toestel heen en weer om de bal snel door de lijnen, zodat je niet wordt geplet door de top. Het is een uitdaging. Het is een van die games waar het is makkelijk om te leren hoe om te spelen, maar zeer moeilijk te beheersen.

Angry Birds Lite - OK, heb je waarschijnlijk gehoord van deze als u dat nog niet hebt gespeeld! Het is vooral populair. In Angry Birds Lite u vogels beogen met katapulten om varkens te doden, worden de varkens omgeven door bos, ijs en rots. Je moet het hout, ijs en steen te breken om bij de varkens, hout is makkelijk te breken, kan het ijs een paar klappen te breken, en je kunt niet breken rock. Dit spel is echt heel leuk! Het wordt geleverd met 12 niveaus.

Fruit Ninja Lite - In Fruit Ninja Lite, je slash fruit in de helft met uw vinger, 1 punt voor elke gesneden fruit. U kunt bonuspunten door het snijden in meerdere vruchten in een keer. Als je laat 3 unslashed vruchten vallen van het scherm af, game over. Als je een bom, game over. U kunt ontgrendelen 3 verschillende bladen en 3 verschillende achtergronden. Ik hou van dit spel, maar je kunt alleen maar opstaan ??tot 125 punten! U kunt de volledige versie te kunnen om meer punten te krijgen, dat wel.

Wedding Dash Lite - In Wedding Dash, speel je als Quinn, een weddingplanner. Je bent verantwoordelijk voor het uitzoeken van de bruidstaart, het eten, en de huwelijksreis plaats op basis van voorkeuren van het echtpaar. Dan moet je de stoel van de gasten en serveer ze hun voedsel. Zij zullen zitplaatsen voorkeuren. Het kan moeilijk zijn om iedereen zitten waar ze willen zijn en hen te dienen hun voedsel voor hun geduld opraakt. Dit spel is net als Diner Dash of Hotel Dash of een van de andere "streepjes", maar dit is mijn favoriet! Je moet snel denken voor dit spel. Het is zeer uitdagend.

Tempel Run - Een spel moet hebben! In Temple Run speel je een karakter weg te lopen van verschillende apen, bent u draait langs een pad, maar er zijn vele bochten, lacunes en obstakels die je moet voorbij. Je doel is om zoveel mogelijk munten en zo ver gaan als je kunt voordat je een fout maakt en de apen je krijgt. Dit spel is zeer verslavend en het wordt een uitdaging.

Teken Iets - Draw Something is een Pictionary type spel. Ze geven je een keuze uit drie verschillende woorden met verschillende problemen. De hardere zijn meer punten waard, natuurlijk. Nadat u hebt gekozen uw woord, teken je het op uw apparaat. Dan is je tegenstander raadt wat het is en dan vice versa. Als je van Pictionary, dan is deze app is een must have voor je.

No comments:

Post a Comment