Thursday, January 10, 2013

Actie Verpakt Vlieg spelletjes

Actie Verpakt Vlieg spelletjes

Vlucht games zijn vol met actie en deze games geven de speler controle over een vliegende apparaat. Je doel is om te bereiken uw missie veilig en land met zorg. Niet om je vliegtuig te laten crashen, of laat het uit de hand lopen.

Het vliegtuig kan worden bestuurd met behulp van de cijfertoetsen of u kunt ook gebruik maken van uw muis om het te controleren.

Aanvullende bevoegdheden zoals kogels of bommen worden ook gegeven aan u en deze verschillen met elk spel.

War games laten je piloot een gevechtsvliegtuig en veel vijandelijke vliegtuigen proberen naar beneden te brengen je vliegtuig. Laat ze niet slagen en je vliegtuig vliegen met vaardigheid en schiet alle vijanden die je tegenkomt.

U moet basisopleiding om te beginnen met het spelen in het slagveld. Zoals u vooruit te helpen, krijgt u extra wapens en nieuwe functies krijgen ontgrendeld.

U kunt ook andere spellen. Net als spellen waarin je vliegt over een buitenaardse terrein en elke passerende vreemdeling probeert aan te vallen je vliegtuig. U kunt schieten op de buitenaardse vliegtuigen om veilig voorbij.

Een unieke vlucht spel kun je een papieren vliegtuigje besturen en het vliegtuig vliegen voor de maximale afstand mogelijk te maken. Dit spel kun je punten verzamelen langs uw reis en u kunt uw vliegtoestel te upgraden naar extra functies te krijgen.

Andere vlucht games geven je de mogelijkheid om een ??luchtballon regelen en wat kun je een vogel vliegen. Help de vogel bij de zuidelijke en dood alle vijanden die zij tegenkomt langs de weg. U kunt ook verzamel bonus items langs de weg en upgraden naar een hoger niveau.

Catapult spellen zijn zeer interessant en de speler kan het karakter te plaatsen in een katapult en slinger het zo hoog en zover mogelijk. U kunt alle stunts die u wilt en scoren meer door het verzamelen van objecten. Vergeet niet om de parachute vrij te maken om een ??noodlanding te voorkomen.

Deze spellen hebben veel verschillende personages en je kunt kiezen voor een Santa Claus, of een dier of een ander leuk schepsel u wilt, om het spel nog interessanter.

Vlucht games zijn geschikt voor kinderen omdat zij gemakkelijk kunnen worden afgespeeld met behulp van het toetsenbord of zelfs de muis. De regels van het spel zijn ook eenvoudig en de speler krijgt een missie te voltooien. De graphics en kleurrijke personages kunnen de kinderen bezig te houden voor uren vliegen vliegtuigen, papier vliegtuigen en andere leuke apparaten.

No comments:

Post a Comment